De Roparun is een estafetteloop van Parijs, Bremen of Almelo naar Rotterdam en staat in het teken van één doel: een sportieve prestatie leveren en daarmee geld ophalen voor mensen met kanker.

Het motto van de stichting Roparun is: “Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”.
 

Team Gemiva

Een team van de Gemiva-SVG Groep was al in training voor de derde deelname in 2020. Het evenement werd door de coronacrisis voor 2020 afgelast, maar Roparun 2021 gaat door.
In het weekend van 2 en 3 oktober vindt een afgeslankte versie van de Roparun plaats, “RoparunNL”. De start en finish zijn op het Pinkpopterrein in Landgraaf en de route zal door Zuid-Nederland lopen. Omdat de coronacrisis nog voortduurt is hiertoe besloten, zodat er geen landsgrenzen overgestoken hoeven worden. De RoparunNL is wel korter dan de ‘gewone’ run: ca. 300 kilometer in plaats van ca. 520 kilometer. Team 180 Roparun Gemiva doet mee aan deze editie! 
 

Versterking gezocht

We zijn nog op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. We zoeken lopers, fietsers, chauffeurs, cateraars. Heb je interesse? Neem dan contact op met Moa den Outer. Voor meer informatie over de Roparun kijk je op www.roparun.nl 

Daarnaast zijn allerlei acties, die geld voor Team 180 Roparun Gemiva opbrengen, natuurlijk welkom: denk aan een flessenactie, verkoop van producten waarvan een deel van de opbrengst ten goed komt aan het team, een mini-Roparun-sponsorloop organiseren op je locatie: alles is welkom! Heb je een leuk idee? Deel het dan met ons!