In het pinksterweekend heeft voor het eerst een team van Gemiva meegedaan aan de Roparun. Op vrijdagavond 8 juni werd de totale opbrengst bekend gemaakt en het is weer een heel mooi bedrag!

De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De opbrengst is voor organisaties en projecten die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen. Dit jaar deden er 309 teams mee en samen hebben zij het prachtige bedrag van ruim 5 miljoen euro opgehaald.

Team Gemiva

Ook meerdere medewerkers van Gemiva vormden een team om mee te doen aan de Roparun. Zij hebben in totaal 9000 euro opgehaald. Maar niet alleen het opgehaalde bedrag is mooi, de ervaring was ook geweldig. De teamsfeer was erg goed en daarmee vindt iedereen het absoluut voor herhaling vatbaar. 

De teamleden begonnen in november 2017 met trainen om met een goede conditie vanuit Parijs op pad te kunnen gaan. Op zaterdag 19 mei ging het echt beginnen. Het team van Gemiva heeft lang vooraan gelopen. Dit was allemaal mogelijk door de snelle lopers, de fietsers, de perfecte ondersteuning met busvervoer en de heerlijke maaltijden van het kookteam. Ook 's nachts werd er hard doorgerend. Uiteindelijk haalde het team op maandag 21 mei rond 12.30 uur de finish in Rotterdam. Ze hebben er 48 uur, 11 minuten en 55 seconden over gedaan en liepen gemiddeld 10,98 km per uur.

Sponsors

Met hulp van donaties heeft Gemiva de 9000 euro binnen kunnen halen. Daarnaast zijn er vele sponsors geweest die het team hebben ondersteund met eten, drinken en materialen. Alle sponsors staan vermeld op onderstaand spandoek. En nogmaals: allen heel hartelijk dank namens het team van Gemiva!

Op de Facebookpagina van team Gemiva kun je nog meer leuke berichten over de Roparun lezen.

sponsors.jpg
 

Gerelateerde Projecten: