Donderdag 24 februari was het dan eindelijk zo ver: restaurant Samen Uit! opende voor de eerste keer de deuren. Samen Uit! is er speciaal voor cliënten van Gemiva: iedere laatste donderdag van de maand wordt Hof van Sijthoff omgetoverd tot restaurant en genieten cliënten er al dan niet met een genodigde van een heerlijk 3-gangen menu.

Wij vinden het gezellig hier’, ‘heerlijk eten’ en ‘eindelijk uit eten met mijn vriend’ zijn enkele woorden die we opvingen van de gasten, vertelt Hester Spierenburg. “Het was een fantastische avond. Heerlijk eten, goede bediening en een hele gezellige sfeer. Op donderdag 31 maart is het restaurant weer open. Er is plek voor 26 gasten. En we zitten al bijna weer vol.”Samen uit!

Cliënten van Gemiva kunnen iedere laatste donderdag van de maand uit eten bij restaurant Samen Uit! Samen met een vriend, vriendin of familielid. Er wordt tussen 17.30 en 19.00 uur een 3-gangen diner gereserveerd voor  €15,- (inclusief 2 consumpties). De gasten zorgen zelf voor vervoer naar en van het restaurant. Er is een plek voor in totaal 26 gasten.
 
Op donderdag 31 maart is het restaurant weer open.
 
Wil je reserveren, dan stuur je een e-mail naar hofvansijthoff@gemiva-svg.nl. (Speciale dieetwensen graag vermelden bij de reservering).
 

Leiden en Leiderdorp