Maar liefst 34.000 euro is vrijdagavond opgehaald tijdens een bijzonder sponsordiner voor het Hundertwassergebouw op Swetterhage. Tijdens het driegangendiner in Koetshuis de Burcht in Leiden was er van alles te beleven. Naast een loterij en een kleurrijke veiling van Christine Carrington, zorgden onze cliënten voor een onvergetelijke avond. Zo was er een Hundertwasser-modeshow van naaiatelier ZIP en een optreden van onze theatergroep Domino.

Club van 1000

Het bedrag is bij elkaar gebracht dankzij de opbrengsten van het diner, de loterij, de veiling en nieuwe lidmaatschappen van de ‘Club van 1000’. Deze club is onlangs in het leven geroepen tijdens het Ondernemersontbijt van Zoeterwoude. Wie voor een eenmalige bijdrage van 1000 euro lid wordt van de ‘Club van 1000’, heeft recht op levenslang lidmaatschap. Leden profiteren van allerlei exclusieve mogelijkheden die in verbinding staan met het Hundertwassergebouw.
 

Verbinding met de samenleving

Het Hundertwassergebouw is bestemd als nieuw dagbestedingsonderkomen voor onze cliënten op Swetterhage. Het oude gebouw is hard aan vervanging toe. De wens is om hiervoor dit sprookjesachtig gebouw te realiseren naar een ontwerp van de beroemde kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. Geen betonnen gebouw, maar een vrolijk sprookjesachtig kunstwerk met een bijzondere sfeer. Dat met veel groen helemaal opgaat in de natuur en dat op allerlei manieren positief bijdraagt aan de zorg en het welzijn van onze cliënten op Swetterhage. Dankzij de aantrekkingskracht op bezoekers en allerlei faciliteiten (onder meer een kinderboerderij, fiets- en wandelroutes langs het gebouw en een Hundertwasserterras) zorgt dit kunstgebouw daarnaast voor een belangrijke verbinding met de samenleving.
 

Sponsoractie

Het Hundertwassergebouw kan er pas komen als er voldoende geld beschikbaar is. Want de bouw kost meer dan een gewoon dagbestedingsonderkomen. Met een inzamelingsactie hopen we de meerkosten bij elkaar te kunnen brengen. De verwachting is dat het gebouw er gaat komen, maar er moet nog wel veel geld opgehaald worden. Alle ideeën en donaties helpen om dit unieke gebouw voor onze cliënten te kunnen realiseren. Meer informatie op www.gemiva-svg.nl/hundertwasser

Gerelateerde Projecten:

Sponsordiner_Domino.jpg Sponsordiner_Domino2.jpg Sponsordiner_gasten.jpg Sponsordiner_loterij.jpg Sponsordiner_Modeshow-ZIP1.jpg
Sponsordiner_Modeshow-ZIP2.jpg Sponsordiner_ondernemer-en-burgemeester-Zoeterwoude.jpg Sponsordiner_veiling.jpg