Wil je op onze kosten een hogere beroepsopleiding volgen én een goed salaris verdienen? En wil je werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag? Dan is dit traineeship bij de Gemiva-SVG Groep echt iets voor jou.

Goed om te weten: bij een positief resultaat krijg je aan het eind van de rit een baan voor onbepaalde tijd. Je krijgt natuurlijk een goed salaris met eindejaarsuitkering, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag.
 

Gewoon doen

In drie tot zes jaar zie en leer je veel.  We leiden je op tot trainee Moeilijk Verstaanbaar gedrag. Je doet praktijkervaring op met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Het meeste leer je van gewoon doen. Je krijgt daarom  veel ruimte om zelf zaken uit te zoeken. Hierbij kun je natuurlijk rekenen op advies en feedback van doorgewinterde collega’s.

Wie ben jij?

Jij wil bijdragen aan een zo gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen. Moeilijk verstaanbaar gedrag is voor jou geen drempel, maar een uitdaging. Je bouwt actief aan een relatie met onze cliënten en ouders. Je levert zorg vanuit je hart, zonder hiervoor iets terug te verwachten van de cliënt. Je bent jezelf en weet wat cliënten dagelijks nodig hebben.
Jij maakt dit waar door:
- Cliënten een veilige, rustige omgeving te bieden;
- Met aandacht en respect om te gaan met cliënt, verwanten en collega’s;
- Een leerbare, onderzoekende houding waarbij je open staat voor feedback.

Wat ga je doen?

Het verlenen van directe zorg en begeleiding aan onze cliënten is de kern van deze functie. De intensieve begeleiding bestaat uit het bieden van nabijheid in zowel de  woonlocatie als op de dagbesteding. De bijzondere hulpvraag van de cliënt staat daarbij centraal. Je werkt met individuele begeleidingsplannen in samenwerking met verschillende disciplines. Veiligheid en kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar

Je kunt aan de slag in Zoeterwoude (bij Leiden) of Schoonhoven, Lekkerkerk of Bergambacht (bij Gouda).

Beste Werkgever

Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we uitgeroepen tot Beste Werkgever.

Iets voor jou?

Start jouw carrière goed met het traineeship bij de Gemiva-SVG Groep en stuur een e-mail naar solliciteren@gemiva-svg.nl. Wij kijken verder dan je CV en vinden persoonlijkheid en motivatie belangrijker.