Vijf van onze cliënten kregen kort geleden de dag van hun leven. Hun hartenwens ging namelijk in vervulling! Deze hadden zij ingestuurd omdat we 50 jaar bestaan. Medewerkers hebben de wensen geadopteerd en gerealiseerd.

Arie nam een kijkje in een molen

Een tijdje geleden zag Jolanda Koning in de hal van het Servicecentrum in Gouda de wenswolkjes hangen. Daartussen hing de wens van Arie om een paar uur in een molen te verblijven. Jolanda: "Bij de locatie waar ik zelf werk, is een vrijwilliger die naast het vrijwilligerswerk voor Karveel en Kogge elke zaterdag vrijwilligerswerk verricht in de molen De Hoop in Rozenburg. Ik besloot het contact tussen deze twee te leggen en te vernemen wat er mogelijk was om deze wens te vervullen. Aan beide kanten werd er direct enthousiast gereageerd."
 
Op zaterdag 8 juli was het zover. Benieuwd hoe de dag verliep en wat Arie er van vond? Lees dan snel het hele verhaal.

20170708_123202.jpg

Angela kreeg een make-over bij de kapper

Angela wilde heel graag haar haar mooi in laagjes laten knippen. En het liefst liet ze het ook bruin verven met blonde plukjes. Ze wilde dat al een tijdje, maar kon het zelf niet bekostigen. Sanne, oud medewerkster van het Kerspel, hoorde van de wens en wilde die graag in vervulling laten brengen. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto's.

Afbeelding1.jpg

Alexander reed mee op de vrachtwagen

Alexander wilde heel graag een keer meerijden op een vrachtwagen. Dat was niet moeilijk te regelen! Op 11 juli werd hij opgehaald voor een mooi ritje. Benieuwd hoe dat geregeld werd? Lees dan het hele verhaal.

IMG-20170711-WA0002.jpg

Berryl bereidde een Surinaamse maaltijd

Anamaria Baas, begeleidster op Fransezoom 10, zag de wens van Berryl op de website. Berryl wilde graag een Surinaamse maaltijd maken. Anamaria besloot om zich in te zetten. Op 10 juni heeft ze urenlang met Berryl in de keuken gestaan om een heerlijke maaltijd voor 25 personen te bereiden. Bekijk snel wat ze gemaakt hebben.

IMG-20170611-WA0010.jpg

Shirley kreeg een lichaamsmassage

Rita de Jong, werkzaam bij Variant Albert Schweitzerstraat in Papendrecht, speurde op de website de ingestuurde hartenwensen af om te kijken of er een tussen zat die zij kon realiseren. Daarbij kwam ze de wens van Shirley de Jong tegen. Shirley wilde graag gemasseerd worden. Aangezien Rita ook sportmasseur is, was dat makkelijk te regelen. Bekijk hoe Shirley de massage ervaren heeft.

Afbeelding1-(1).jpg

Ook een wens vervullen?

Ben je medewerker of vrijwilliger? Dan kan ook jij een wens vervullen! Als je bovenstaande verhalen leest, word je daar toch blij van? Bekijk snel welke hartenwensen van cliënten nog niet geadopteerd zijn. Laten we er samen de schouders onder zetten om dit jaar zo veel mogelijk wensen te realiseren en cliënten de dag van hun leven te geven.