Inloggen
Deel deze pagina

Ben jij benieuwd naar hoe het is om te werken bij de Gemiva-SVG Groep? Of hoe een werkdag van collega's eruit ziet? Volg ons dan op Instagram.

Iedere week neemt één van onze collega's je mee in zijn of haar werk. Vorige week kon je meekijken met Sophie en Myrthe van Het Bruglokaal. Deze week geeft Frank een kijkje in zijn werk bij Zwieten, supermarkt, restaurant, Westeinder, Zonnehoek en verschillende buurtprojecten. Even volgen en liken dus!
 

frank-instagram.JPG

App Instagram

De app Instagram is te vinden in de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iPads en iPhones. Instagram is maar beperkt bruikbaar op pc. De eerste keer dat je Instagram start krijg je de keuze of je je wilt aanmelden met Facebook, wilt inloggen met een bestaand account of u wilt registreren aan de hand van een telefoonnummer of e-mailadres.

Gemiva volgen

Wil je Gemiva volgen? Tik op het pictogram met het vergrootglas en typ 'Gemiva-SVG Groep'. Je krijgt resultaten in tabbladen. Het tabblad 'Top' geeft de best passende resultaten weer. Tik op Gemiva-SVG Groep. Tik op Volgen om de updates op je tijdlijn te zien.

instagram_gemiva-volgen.JPG