De webwinkel is ondertussen al een aantal weken online en heeft een vliegende start gehad. Wij nemen je graag mee in wat er precies is gebeurt.

Vliegende start

We ontvingen 6660 bezoekers en 132 bestellingen. Rond Valentijn werd "Hartjes voor Jou" het meest geliefde kadootje. Dit is een buitje gevuld met kleine zeeptjes in de vorm van een hartje. Deze zijn met de hand gemaakt door cliënten van Zeepatelier Spoorzicht in Dordrecht en lief ingepakt op Symfonie in Oud-Beijerland.

"Ik vul de buisjes met hartjes en vind het erg leuk om ze er steeds apart in te doen. Soms gaat er wel is een zeepje kapot, omdat het moeilijk is ze er plat in te krijgen. - Carianne Rolfes, WerkSaam


Schermafbeelding-2021-03-11-om-14-46-35.png

Deze keer in de spotlights ‘de inpakkers’

Zonder onze inpakkers, geen pakketjes! Op Gemivaria en Pak-Inn wordt er met een heel team alle bestellingen van de webwinkel uit het magazijn getoverd en ingepakt voor verzending. 

Misschien heb je Deborah (foto) al voorbij zien komen op onze socials, Zij maakt deel uit van het enthousiaste team, waar ook Gabriëlle, Anouchka en Desiree deel van uitmaken. Nog dagelijks mailen klanten ons met complimenten over mooi ingepakte producten. Zo verzamelde Cadeauwinkel Gemivaria de positieve reacties van klanten, die hun bestelling op afspraak kwamen afhalen in Dordrecht.

Natuurlijk staat de ontwikkeling van de inpakkers niet stil. Er wordt gekeken of er mogelijkheden zijn om ook op maandag, wanneer Gemivaria gesloten is, pakketjes via Pak-Inn te verzenden. 

download.jpeg
 

Vraag & oplossing

Wekelijks wordt er besproken hoe de webwinkel zich verder kan ontwikkelen. 

Op 15 februari verscheen er een mooi artikel in het Leids Dagblad over de Gemiva-webwinkel, ook over de bijdrage van de fotoclub van Design@Gading. Deze fotografen, Raymond, Theo (cliënten) en Martin (vrijwilliger), hebben vorige week weer hard gewerkt aan ruim 80 foto’s van nieuwe producten. In korte tijd worden nieuwe producten zo goed mogelijk gefotografeerd. Dit is een belangrijk onderdeel van de Gemiva-webwinkel!

Heb jij thuis studio apparatuur staan?

Oproep voor onze fotografen. Heb je nog apparatuur voor studiofotografie (zoals lampen en een achtergrondsysteem) werkeloos op de zolder staan, mail ons dan. Kunnen werken met deze apparatuur zou de fotoclub enorm helpen!

Fotograaf gezocht!

De Gemiva-webwinkel is op zoek naar versterking in de regio Gouda, Rotterdam en Drechtsteden, om de nieuwe webwinkelproducten te fotograferen. Lijkt dit jou een leuke uitdaging en is fotografie een activiteit op jouw locatie, mail ons dan. Petra van Beelen neemt contact met je op.

Nieuwe producten

Iedere week wordt de webwinkel aangevuld met nieuwe producten. Overal wordt volop gewerkt in sferen van lente, Pasen en Koningsdag. Voordat een product in de webwinkel ligt, gaat er een zorgvuldig stappenplan aan vooraf. Zo ligt er voldoende voorraad in het magazijn en is de kwaliteit gegarandeerd. Binnenkort kondigen we de nieuwe producten aan in de webwinkel. Wist je dat je ook op de social media kanalen van Gemiva regelmatig updates ziet van de webwinkel producten? 

ei-kaars-gemiva-(1).jpeg

Wil je een nieuw product aanmelden of wil je jouw ervaring delen?

Mail ons dan op webwinkel@gemiva-svg.nl. Graag weer tot ziens in de webwinkel!

Het Webwinkelteam

Neem een kijkje op de webwinkel