In Webwinkelweetjes lees je mee met wat er zoal gebeurt aan de achterkant van de Gemiva-webwinkel. De makers, cliënten en medewerkers, zijn voortdurend in de weer om jou met nieuwe producten te verrassen!

De cijfers

Aantal bezoekers : 8572
Aantal bestellingen : 173

 

Help de natuur een handje!

Onlangs is in de Webwinkel opgenomen het insectenhotel. In de werkplaats Om de Hoek op Woon- en werklocatie Oud Ade werken Vincent (l) en Rinus (r) aan een insectenhotel.

Foto-van-de-maker,-Vincent-insectenhotel-2-Oude-Ade.jpgFoto-van-de-maker,-Rinus-insectenhotel-Oud-Ade.jpg

Het insectenhotel biedt een schuilplaats én nestplaats voor bijen en insecten.Ze hebben een zonnig en droog plaatsje in de tuin nodig en een bloemrijke omgeving. Insecten helpen ongedierte in de tuin te bestrijden (bladluizen, rupsen, huisvliegen enzovoorts). De gewassen worden goed bestoven (fruit en groenten). En de beestjes zijn natuurlijk leuk om naar te kijken! Help de natuur een handje mee en koop een insectenhotel!

Wellicht ook een leuk cadeau voor Moeder- & Vaderdag?

Overigens, op meerdere locaties zijn insecten- en bijenhotels in de maak.

Raadpleeg de website van Gemiva. Daar kun je wellicht ook een locatie met een houtwerkplaats bij jou in de buurt vinden. Lokaal maken locaties ook kenbaar wat er te koop is!

 

Binnenkort in de webwinkel

Op de werklocaties Zij aan Zij en De Werf wordt hard gewerkt aan een duurzaam, handgemaakt product, de make-up pads. Dit zijn wattenschijfjes, gemaakt van restjes badstof. Na gebruik kun je ze gewoon wassen en opnieuw gebruiken. Heel populair onder jong en oud, supergaaf om cadeau te doen! We stellen je vast voor aan de makers Bianca, Petra, Kim, Mayme, Renate en Sandra.

Bianca: Het allerleukste is als het klaar is. Dan zie je hoe het is geworden!

Petra: Het leuke is ook dat van een restje stof nu iets nuttigs wordt gemaakt.En dat wij daaraan hebben meegeholpen!

Kim: Ik vind alles leuk aan dit werk.

Mayme: Ik vind het leuk dat ik iets nieuws heb geleerd.

Renate: Het aan elkaar rijgen vind ik het leukst.

Sandra: Het allerleukste vind ik dat ik het zelfstandig kan doen.

Foto-van-de-maker-Petra,-Zij-aan-Zij.pngFoto-van-de-maker-Mayme,-Zij-aan-Zij.png
Foto-van-de-maker,-Renate-wattenschijfjes-ZijaanZij.jpgFoto-Kim-wattenschijfjes.jpg

Heb jij een product dat op de webwinkel kan?

Het kernteam gaat op 20 mei en 16 september nieuwe producten beoordelen. Ben je druk in de weer met nieuwe producten voor de zomer, herfst, winter en/of feestdagen, hou dan deze data in de gaten en lever je producten op tijd in. Heb je vragen, mail dan de webwinkel.

Met ervaren medewerkers en cliënten wordt een nieuw product van alle kanten bekeken.

Sommige producten moeten voldoen aan de NEN norm. Daarnaast kijken we naar het gehele productieproces, of er voldoende voorraad is en ook hoe het veilig ingepakt en verzonden wordt.
 

De ontwikkelingen

Wekelijks bespreekt het kernteam de voortgang van de webwinkel. Wat werkt, houden we zo. Wat beter kan, daar zoeken we een oplossing voor.

Zoals eerder aangekondigd, zijn de portokosten inmiddels verlaagd. Verder zijn we bezig om van enkele producten een samengesteld cadeautje te maken. Zo ontdek je hoe verrassend de producten bij elkaar passen en ook hoe werklocaties kunnen samenwerken.

Bezoek de webwinkel

Het Webwinkelteam

webwinkel@gemiva-svg.nl

www.gemivawebwinkel.nl