Vanaf vandaag kun je stemmen op de ideeën die zijn uitgewerkt binnen het project Mijn idee! Drie initiatiefnemers krijgen straks tijd en budget om hun idee van droom naar werkelijkheid te brengen. Hieronder vind je een link waarin de indieners hun idee kort presenteren. Welke ideeën help jij verder?

> Bekijk de ideeën en geef jouw drie favorieten je stem.

Stemmen, hoe kan dat?

Je kunt tot 9 november stemmen door de 3 ideeën die jij steunt te selecteren op het digitale stemformulier. Je kunt ook schriftelijk stemmen tijdens het inspiratiefestival op 12 november. Die middag zullen de indieners ook aanwezig zijn om zo veel mogelijk stemmen binnen te halen. Omdat iedereen maar één keer mag stemmen, stem je onder je eigen naam.

Plan

De negen initiatiefnemers werken op dit moment aan een plan voor de verdere uitwerking van hun idee. Naast het aantal binnengehaalde stemmen telt de kwaliteit van dit plan mee in de keuze van de 3 ideeën die tijd en budget krijgen voor verdere uitwerking.

Mijn idee!

In het voorjaar dienden 135 medewerkers een idee in om nog meer een verschil te kunnen maken voor onze cliënten. Dit deden ze onder het motto: Samen maken we het verschil. Mijn idee! Uit die enorme hoeveelheid ideeën selecteerden we de meest 20 kansrijke. De indieners van deze ideeën mochten hun plan op 16 september tijdens een feestelijke bijeenkomst ‘verkopen’, want er zouden 10 indieners gekozen worden die hun idee verder mochten uitwerken. Elke winnende indiener kreeg vervolgens een coach die net de opleiding Ondernemen en Innoveren in de zorg had afgerond. Samen hebben ze de afgelopen maanden gewerkt aan de verdere concretisering.