Op 31 mei kenden de Zakenvrienden een bedrag van ruim €60.000,- toe aan verschillende locaties van Gemiva. Een silent disco set, een damesfiets, snoezelkar of een kantenknipper; de Zakenvrienden van Gemiva zorgden ervoor dat verschillende locaties ze kunnen aanschaffen.

Ruim 50 locaties leverden hun wensen aan bij de Zakenvrienden. Sommigen van hen zette hun enthousiasme of noodzaak kracht bij met een overtuigende presentatie. En of het nu gaat om een vergoeding voor een onkruidbrander of een volledige tuin, de Zakenvrienden zorgden er ervoor dat de wensen werkelijkheid kunnen worden.

Een tuin vol belevenissen
Zo ontving De Hendrikshoeve in Numansdorp een bijdrage voor een belevingstuin, speciaal ingericht voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB). In een belevingstuin kunnen de cliënten van alles ruiken, horen, zien en voelen. Marion Kamp (begeleider) zette zich samen met collega’s in: “We maken en we houden onze locatie graag mooi. Onze wens is om met een belevingstuin meer buitenactiviteiten bij de locatie zelf te kunnen bieden. Zo kunnen cliënten vaker buiten genieten, zonder daarvoor op pad te hoeven. We hebben een filmpje ingediend met onze concrete wensen en kregen een mooi bedrag toegewezen. Van de week kan ik gaan bestellen! Bijvoorbeeld een windgong, een voelwand en een schommel. We hebben plantenbakken met wilde bloemen neergezet zodat we nu al direct meer kleur en vlinders in de tuin hebben. We zijn hier zo blij mee!”.

Radio Gemiva
Met een gift van €5.000,- gaat ook een droomwens van Radio Gemiva in vervulling. Voortaan kan Radio Gemiva met behulp van een locatieset vanaf locatie uitzenden. De DJ's Marijke, Arnold en Juraini interviewen een aantal leden van de Zakenvrienden van Gemiva. Je kunt het interview terugluisteren via Spotify.

We wensen alle deelnemende locaties veel plezier van hun nieuwe aanwinsten. Zakenvrienden, bedankt!

De Zakenvrienden van Gemiva
De business-to-businessclub van de Gemiva-SVG Groep. Voor ondernemers die vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Meer weten? Ga naar www.gemiva-svg.nl/zakenvrienden.