De tweejaarlijkse bijeenkomst met de Zakenvrienden van Gemiva-SVG was in juni dit jaar. Een feestelijke aangelegenheid voor cliënten en medewerkers. De Zakenvrienden hebben voor meer dan 60.000 euro (!) aan wensen in vervulling laten gaan.

Slingers, heerlijke zelfgemaakte cupcakes, feestelijke gezelligheid en heel veel blije mensen in de foyer op Swetterhage. De middag werd geopend door Erwin den Hartog voorzitter bestuur van de Zakenvrienden en Astrid van Tricht, locatiemanager bij Gemiva. In het voorjaar van 2019 ontvingen de Zakenvrienden 75 keer een wens van locaties voor een financiële bijdrage. Vijf van deze locaties waren door de jury uitgenodigd om hun wens tijdens de bijeenkomst nog eens extra toe te lichten.

Bijzondere wensen vervuld
Van speciaal gemaakte vlogs, een demonstratie tot een toneelstukje. De locaties trokken van alles uit de kast om te laten zien waarom hun wens zo belangrijk is. Voor één van de locaties ging de wens zelfs meteen in vervulling: een vleugel in de foyer van Swetterhage. Zo kan Harry zijn pianotalent laten horen en bezoekers van de muziek genieten! Uiteraard ging Harry meteen achter de vleugel zitten om een mooi stukje te laten horen.

Harry was duidelijk heel blij: “Ik heb een warm hart voor de mensen die het betaald hebben! Ik wil ook nog iets leuks vertellen. Ik speel al 50 jaar piano en sinds januari ben ik echt pianist geworden. Ik ben van plan om veel te spelen voor Swetterhage. Wil iemand nog iets horen?”

Swetterhage-3.JPG

Na de presentaties trok de jury zich terug voor overleg. Welke wensen laten wij uitkomen? Na een lekker drankje en heerlijke hapjes van het Hof van Sijthoff was het tijd voor het uitreiken van de cheques. Er gingen in totaal 28 wensen in vervulling! Van een rolstoelfiets, speeltuintoestellen, een BeleefTV, een klittenband zadel, een Ipad pro met Apple pencil tot een bijdrage voor de feestweek vanwege 40-jarig bestaan.

Zo kreeg locatie Hoeve Cronesteijn bijvoorbeeld een mooi prieel voor in de tuin. Dit prieel is ontworpen door  Daan Beer van klusbedrijf Box4 en hij heeft dit samen met de deelnemers van de Hoeve neergezet. Nu het prieel klaar is, kan de Hoeve in de weekenden officieel als trouwlocatie gebruikt worden. Ook kan er op werkdagen een kopje verse thee gedronken worden.

Hoeve-Cronesteijn.jpg

Kortom, de zakenvrienden hebben weer heel veel mensen blij gemaakt, bedankt!
 

De Zakenvrienden van Gemiva
De business-to-businessclub van de Gemiva-SVG Groep. Voor ondernemers die vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Meer weten? Ga naar
www.gemiva-svg.nl/zakenvrienden.

Agathawerk-2.jpg Astrid-van-tricht.JPG Bart-en-Linda-Boerderij-Valkendam.jpg Beukenoot.JPG De-Werf.JPG
De-Werf-Astrid-van-Tricht.JPG Gelderhof-1.JPG Gelderhof-2.JPG Gelderhof-3.JPG Hoekse-Gang-1.JPG Hoekse-Gang-2.jpg Hoekse-Gang-3.jpg Hoeve-Cronesteijn.jpg KDC-Symfonie.JPG Schouwenhof.JPG Serviceteam-Driehoek.JPG Swetterhage.JPG Swetterhage-B-1-2.jpg Swetterhage-2.JPG Swetterhage-3.JPG