Vraag het ontbrekende stukje van uw Jan van Haasteren legpuzzel nu aan.

Ontbrekende stukjes van Jan van Haasteren puzzels kunnen worden aangevraagd via het formulier op de website www.ontbrekendestukjes.nl.

Onderstaande informatie moet ingediend worden in het formulier:

  • Linker onderhoek; upload een foto van de linker onderhoek van de gelegde puzzel. Let op dat het linker onderstukje goed te zien is op de foto met rechts nog 7 stukjes in beeld en boven nog 5 stukjes in beeld.
  • Puzzelnummer; puzzelnummer (vier of vijf cijfers plus eventueel één of 2 letters). Deze staat aan de zijkant van de doos vermeld.
  • Puzzelnaam; naam van de puzzel. (in het Nederlands)
  • Afwerking; afwerking zichtzijde van de puzzel (glad of met reliëf)
  • Ontbrekende stukje; een scherpe en duidelijke foto (niet overbelicht) van RECHT boven met ongeveer 7 stukjes aan iedere kant van het gat.

Let op! Voor een juiste verwerking van uw aanvraag dient u rekening te houden met een aantal zaken. Onze cliënten werken volgens een bepaalde structuur. Als bepaalde foto's van de puzzel missen of onduidelijk zijn dan kunnen de cliënten de aanvraag niet verwerken. Dit zou zonde zijn! Stuur daarom duidelijke, scherpe foto's van de legpuzzel in, voor een snellere verwerking van uw aanvraag.

We hebben een paar voorbeelden toegevoegd:

Voorbeeld 1: de doos van de Jan van Haasteren puzzel:
02_Doos-(1).jpg
 Voorbeeld 2: foto van het ontbrekende stukje van de puzzel:  
03_Gat-(1).jpg
Voorbeeld 3: Foto van de linkerhoek van de puzzel:
04_LinkerHoek_1Rood-(1).jpg


Voorbeeld 4: Foto van een relief puzzel:
05_Relief-(1).jpg