Veel gestelde vragen
We hebben een aantal veelgestelde vragen hieronder op een rijtje gezet. Zit je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@ontbrekendestukjes.nl óf het contactformulier op de website www.ontbrekendestukjes.nl.
Helaas! Er zijn heel veel verschillende snijmallen gebruikt. Van sommige puzzels hebben we er meer dan 30 en dan nog kunnen we mensen niet helpen. Daarnaast verspringt een plaat wel eens in de machine waardoor hij net hoger of lager gestanst word. Doorgaans zit er altijd een kleine verspringing in. We sturen u daarom altijd een foto ter goedkeuring.
We besteden heel veel tijd en aandacht in het vinden van het juiste puzzelstukje. Toch komt het een enkele keer voor dat een stukje niet past. Soms verschillen de snijmallen maar minimaal wat op het blote oog dan niet goed te zien is.

Helaas kunnen wij geen geld terug geven. Het kost qua administratieve handelingen simpel weg te veel om het geld terug te storten.
We hebben meer dan 1000 incomplete Jan van Haasteren puzzels. Van sommige puzzels hebben we meer dan 30 verschillende snijmallen.
Wat vervelend! Wij zijn een onafhankelijk project die dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. En staan los van Jumbo en hun garanties. Wij verwijzen u door naar de klantenservice van Jumbo service@jumbo.nl. U dient dan wel een aankoopbewijs in uw bezit te hebben. Mocht u die niet hebben omdat u hem bijvoorbeeld cadeau heeft gehad kunnen zij u helaas niet helpen. Maar wij misschien wel!
Helaas kunnen wij daar niets mee. We stellen aan de hand van de linker onderhoek van de puzzel de snijmal vast, Daarna bestuderen wij de rijen rondom het gat goed. Dat lukt met een enkel stukje helaas niet.
Leuk dat u interesse heeft in ons project. We vinden het heel leuk om ons werk te laten zien. Maar we houden dit graag in de hand omdat bezoek ook van impact is op onze cliënten. Maar u mag altijd mailen, dan kijken we wel opties er zijn.

Wij zijn afhankelijk van gedoneerde puzzels dus u helpt ons hier enorm mee. We hebben diverse inlever punten in Nederland. Neem contact met ons op om te kijken of er 1 bij u in de beurt is. Natuurlijk mag u ook altijd puzzels opsturen naar ons postadres:
Gemiva/JVH ontbrekende stukjes
Van Baerleplantsoen 30
3314 BH Dordrecht

Wij stoppen meerdere puzzels in één doos. Dus we houden vaak dozen over. Deze verkopen we voor € 1,00. Mail ons welke doos u zoekt dan gaan we kijken of we u kunnen helpen.
Sinds februari 2022 verkopen wij de puzzels via de webwinkel van Gemiva. De voorraad wordt met regelmaat bijgewerkt. Daarnaast verkopen we ook puzzelgadgets. Van keycoards tot aan onderzetters. Gemivawebwinkel is de website waar de puzzels op worden aangeboden. Dit wordt niet meer via Facebook gedaan!
Verzenden naar het buitenland is geen probleem. We rekenen wel een toeslag, afhankelijk van het land waar het naartoe gestuurd wordt.
  • Jan van Haasteren puzzels
  • Wasgij puzzels (via de Ibis)
  • Pieces of History (via de Schakel)
  • Thats Life (via de Schakel)
Elk eerste stukje van een puzzel kost € 1,00. Mocht u meerdere stukjes kwijt zijn van dezelfde puzzel kosten de stukjes € 0,25. De verzendkosten zijn € 1,25. Mocht u meerdere aanvragen open hebben staan zullen we altijd proberen die te gelijk te behandelen zodat u maar 1x verzendkosten hoeft te betalen.

Herinnert u ons er gerust even aan als we vergeten zijn te checken of er nog meer aanvragen open staan.