Extern

Vacaturenummer:
137.sp2021
Reageer

“Ik krijg de kans een kijkje te nemen in verschillende keukens, combineer (gevoelsmatig) meerdere banen, krijg een zeer brede ervaring én het geeft mij de mogelijkheid te ontdekken waar mijn grootste affiniteit ligt. Ik heb inmiddels de nodige ervaring, maar blijf mezelf verbazen. Ik krijg een heel goed beeld van de verschillende mogelijkheden bij Gemiva. Ik kom op plekken waar ik eerder niet kwam, en doe werk wat mij goed blijkt te passen. Daar was ik als ‘niet-flexer’ nooit achter gekomen. En wat ik ook zo fijn vind, is de vrijheid die je hebt om je diensten te plannen zoals je dat zelf wil. Niet dat ik daar veel gebruik van maak; ik neem de meeste diensten wel aan. Maar dat gevoel van vrijheid is erg prettig.” Peter van der Kraan, flexmedewerker op woon- en werklocaties van Gemiva en als individueel begeleider.
 


Werk jij net als Peter graag op verschillende plekken en geniet je graag een bepaalde mate van vrijheid? Dan is deze baan misschien iets voor jou!
 
Wij zijn per direct op zoek naar
 

Flex Begeleiders

flexibele medewerkers die ons enkele uren per week komen helpen bij het ondersteunen van onze cliënten.

(Aantal uren in overleg)


Wat ga je doen?

Werken als flexibel inzetbare medewerker is een uitdagende en veelzijdige baan: geen dag is hetzelfde! Je gaat mensen ondersteunen met uiteenlopende zorgvragen. Mensen met een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast kun je te maken krijgen met bijkomende problematiek, zoals psychiatrische vraagstukken en/of problemen in de sociaal emotionele context. En zul je ook zorg gerelateerde taken (ADL) oppakken.
Als flexibel inzetbare medewerker ben je inzetbaar op verschillende locaties – woonlocaties en dagbestedingslocaties. Je vervangt medewerkers die vanwege ziekte, scholing, overleg of verlof niet ingeroosterd kunnen worden.

Wie ben jij?

Jij bent een begeleider die affiniteit heeft – en het liefst ook ervaring – met mensen met een beperking. Je kunt flexibel inspelen op de mogelijkheden van de cliënten die je ondersteunt.

Jij

 • hebt een relevante (bijna) afgeronde opleiding op MBO-niveau 3 of 4;
 • bent flexibel inzetbaar op verschillende locaties en vindt het werken in onregelmatige diensten geen probleem;
 • hebt een flinke dosis enthousiasme, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • staat stevig in je schoenen;
 • hebt een open houding en je geniet van de samenwerking als team;
 • bent sociaal en hulpvaardig;
 • beschikt over inlevingsvermogen;
 • bent proactief: je ziet wat er allemaal moet gebeuren en draait nergens je hand voor om;
 • hebt de bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 
Wij zijn geïnteresseerd in jouw sterke punten en de vaardigheden waarmee jij onze cliënten kunt ondersteunen. We waarderen eigen inbreng.  Verder kun je bij je collega’s terecht voor extra deskundigheid. Scholingen op diverse gebieden zijn in overleg mogelijk.
 
Spreekt het bovenstaande je aan? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden

 • een interessante en uitdagende doelgroep om voor te werken;
 • de mogelijkheid om het verschil te maken; een glimlach te kunnen ‘toveren’
 • afwisseling: geen dag is hetzelfde;
 • veel ruimte voor eigen inbreng en veel zelfstandigheid;
 • een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goed salaris, volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FG 35 met een maximum van € 2853,- bruto per maand bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, korting op (zorg)verzekeringen, sportschoolabonnement en het kopen van extra verlof, fiets, tablet etc. van je brutoloon.

Informatie

Voor het kunnen vervullen van deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Solliciteren

Enthousiast? Klik dan onderaan deze pagina op de oranje knop ‘Reageer’ en stuur ons jouw cv en motivatie.  Eerst meer informatie over de functie? Bel met Cees van Rijsbergen 06-15299735 of stuur een bericht naar cees.van.rijsbergen@gemiva-svg.nl Cees is bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Beste Werkgever

Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook in 2019, net als de afgelopen twee jaar, uitgeroepen tot “Beste Werkgever”!