Extern
Per 1 februari 2023 voor voor 24-32 per week, instroom in februari en september 2023

Opleiding:
mbo of hbo
Reageer

Wil je graag werken met mensen met een lichamelijke beperking of een verstandelijke beperking ? Dan is een leer-werkplek in de gehandicapten zorg bij Gemiva iets voor jou! Bij ons kun je leren en werken in de praktijk. Je studeert voor een mbo of hbo diploma en verdient meteen een passend salaris.

Werken als begeleider van mensen met een beperking
Je gaat werken met mensen met een lichamelijke beperking of een verstandelijke beperking. Je begeleidt hen in hun dagelijkse ritme en persoonlijke verzorging. Je werkt in een team en met elkaar zorgen jullie ervoor dat de cliënten een prettige werk- en of woonomgeving hebben. Wij vinden het belangrijk dat je daarin actief meedenkt en -werkt. Natuurlijk begeleiden en ondersteunen wij je daarin.
 
Jan krijgt een grote glimlach op zijn gezicht als zijn begeleider zijn rolstoel bij het belevingstheater naast Sophie zet. Soms pakt hij ook haar hand vast. Hij vindt het ook héél fijn als hij in het gesprek wordt betrokken tussen twee begeleiders. Jan straalt dan!

Wie ben jij en wat neem je mee?
Je hebt interesse in het werken in de gehandicaptenzorg en bezit nog niet het juiste diploma of je wil nog verder leren na je mbo (niveau 2). De combinatie van werken en leren spreekt je aan en je kunt je persoonlijke leven goed combineren met huiswerk maken en het draaien van onregelmatige diensten.

Wat bieden wij?
Je werkt drie tot vier dagen in de praktijk en gaat één dag per week naar school. Gemiva biedt je een basisprogramma aan met workshops en trainingen. Daarnaast kies je voor een mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg (niveau 3 of 4), Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (niveau 3), Verpleegkunde (niveau 4) of een hbo Social Work (niveau 6). Tijdens je opleiding wissel je een keer van werkplek. Informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.
 
Werken bij Gemiva
Werk je bij Gemiva, dan maak je het verschil voor en mét mensen met een beperking. Op basis van vertrouwen krijg je veel professionele vrijheid en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling.
Gemiva-medewerkers zeggen: “Je doet er toe en krijgt volop de ruimte aan de slag te gaan met jouw goede ideeën om de zorg aan onze cliënten nog beter te maken.”
 
Meer weten
Ben je enthousiast en wil je meer weten dan bellen wij je graag om kennis te maken. Laat hier je gegevens achter.
 
Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben.