Extern
Per 1 februari 2023 voor voor 24-32 uur per week, instroom in februari of september 2023

Opleiding:
mbo
Reageer

Wil jij werken in de gehandicaptenzorg en het ondersteunen van mensen met een matige tot zeer ernstig verstandelijke beperking graag combineren met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen? Dan hebben wij een hele leuke leerwerkplek voor jou! Bij ons kun je leren en werken in de praktijk. Je studeert voor een mbo diploma en verdient meteen een passend salaris.

Werken met cliënten die intensieve zorg nodig hebben
Je gaat werken met mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke handicap die intensieve zorg nodig hebben. Je leert hoe je deze mensen begeleidt en ondersteunt in het dagelijks leven in combinatie met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en kijk op het menselijk lichaam. Je werkt in een team. Samen met het team zorg je dat onze cliënten een prettige werk- en of leefomgeving hebben. Wij vinden het belangrijk dat je daarin actief meedenkt en -werkt. Natuurlijk begeleiden en ondersteunen wij je daarin.
 
Sandra eet langzaam. De begeleider gaat uitzoeken of ze hiermee te kennen geeft dat ze graag tussendoor een slokje melk wil, omdat ze niet zo snel kan slikken, dat ze nu geen zin heeft in dit beleg, of dat er iets anders aan de hand is. Wellicht wil ze eerst verschoond worden. Sandra kan het niet vertellen.

Wie ben jij en wat neem je mee?
Je vindt het fijn om andere mensen te helpen bij hun dagelijks leven en hen lichamelijk te verzorgen. Je wilt bekwaam worden in verpleegtechnische handelingen. Je bent leergierig en wilt graag een diploma halen om te kunnen werken in de gehandicaptenzorg. Je wilt graag leren en werken tegelijk en je kunt je persoonlijke leven goed combineren met huiswerk maken en het draaien van onregelmatige diensten. 
 
Wat bieden wij?
Je werkt drie tot vier dagen bij ons in de praktijk en je gaat één dag per week naar school. Gemiva biedt je een basisprogramma aan met workshops en trainingen. Daarnaast kies je voor een mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg (niveau 3 of 4), Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (niveau 3) of Verpleegkunden (niveau 4). Tijdens je opleiding wissel je een keer van werkplek. Informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Werken bij Gemiva
Werk je bij Gemiva, dan maak je het verschil voor en mét mensen met een beperking. Op basis van vertrouwen krijg je veel professionele vrijheid en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling.
Gemiva-medewerkers zeggen: “Je doet er toe en krijgt volop de ruimte aan de slag te gaan met jouw goede ideeën om de zorg aan onze cliënten nog beter te maken.”
 
Meer weten
Ben je enthousiast en wil je meer weten dan bellen wij je graag om kennis te maken. Laat hier je gegevens achter.
 
Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben.