Extern

Vacaturenummer:
104.ac2020
Opleiding:
MBO niveau 4 of HBO niveau
Locatie:
GIJS Rotterdam in Rotterdam
Dienstverband:
een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar
Reageer

GIJS Rotterdam is en samenwerkingsverband van Ipse de Bruggen en de Gemiva-SVG Groep.

Als combinatie zetten Ipse de Bruggen en Gemiva-SVG Groep zich gezamenlijk in voor Rotterdamse jeugdigen en gezinnen. Beide organisaties zijn gespecialiseerd in het bieden van multidisciplinaire ondersteuning van jeugdigen met een (lichte) verstandelijke beperking. Wij beschikken over mogelijkheden van dagbehandeling op één van onze locaties.
 
Gijs is een snel groeiend team en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van

Ambulant persoonlijk begeleider

voor 12-28 uur per week
 
Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandige ambulant persoonlijk begeleider die met name graag werkt met kinderen en hun netwerk. Het lukt jou de zelfredzaamheid van het kind en het systeem te versterken door gebruik te maken van eigen kracht, hulp vanuit het netwerk en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Je hebt een positieve instelling en je zoekt altijd naar mogelijkheden. Daarnaast vind je het leuk in contact te zijn met collega zorg professionals, je bent stressbestendig en professioneel. Graag bespreken we met elkaar jouw wensen rondom het aantal uur wat je per week zou willen werken. Zo is een combinatie met het ambulant werken bij volwassenen (met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel) een optie. Kennis van wet- en regelgeving is daarin wel wenselijk.
 
Wil je als ambulant persoonlijk begeleider (bij met name jeugd) aan de slag maar heb je nog geen Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding (PPG) opleiding gedaan, dan word je ingeschaald op FWG 40. Mocht je dit al in je bezit hebben, dan is de inschaling op FWG 45. Er zijn intern mogelijkheden geschoold te worden voor PPG waardoor je dus kunt doorgroeien!
 
Jij hebt
 • een relevante (bijna) afgeronde opleiding op MBO-niveau 4 of HBO-niveau;
 • al wat werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • de bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden; 
 • een rijbewijs en een auto;
 • bij voorkeur een SKJ registratie en daarnaast ben je flexibel inzetbaar (middag/avond werkzaamheden kunnen hier tot behoren).
 
Wat wij bieden
 • een interessante en uitdagende doelgroep om voor te werken;
 • afwisseling: geen dag is hetzelfde;
 • veel ruimte en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar;
 • een goed salaris, volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FG 40 of 45 met een maximum van € 2.902,- of € 3.189,- bruto per maand bij een volledig dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, korting op (zorg)verzekeringen, sportschoolabonnement en het kopen van extra verlof, fiets, tablet etc. van je brutoloon.
 
Informatie
Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 
Solliciteren
Enthousiast geworden voor deze baan? Druk dan onderaan deze pagina op de oranje knop ‘Solliciteren’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie.
Eerst meer informatie over de functie? Bel of mail met Marjan Roosenburg (locatiemanager), telefoonnummer 06 1518 9868, e-mail: marjan.roosenburg@gemiva-svg.nl.
 
Beste Werkgever
Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook in 2019, net als de afgelopen twee jaar, uitgeroepen tot “Beste Werkgever”!
 

Rotterdam e.o., Maassluis, Vlaardingen, Schiedam