Extern
Per 1 december 2020 voor 36-40 uur per week

Vacaturenummer:
159.fv2020
Opleiding:
WO
Locatie:
Servicecentrum in Gouda
Reageer

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. Wij ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Zo dragen wij bij aan een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen. Dit kan zijn in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op één van onze 250 locaties.

Bij de afdeling Behandeling & Ondersteuning zijn de zorginhoudelijke disciplines van de Gemiva-SVG Groep ondergebracht, zoals gedragskundigen, artsen, paramedici en vaktherapeuten. Zij adviseren medewerkers over de aanpak in de zorg en begeleiding. Daarnaast onderzoeken en behandelen zij zelf cliënten.

Per 1 december zijn wij op zoek naar een

Arts Verstandelijk Gehandicapten

voor 36-40 uur per week

 
Wie ben jij?
Jij bent arts, arts verstandelijk gehandicapten, specialist ouderengeneeskunde en hebt affiniteit en ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Als je huisarts bent en geïnteresseerd in de specifieke taken  voor onze cliënten bent je uitgenodigd te solliciteren.
 
De vakgroep artsen bestaat uit zes personen. Twee van hen sluiten komende winter hun loopbaan af. Daarom zoeken wij voor de regio’s in Midden-Holland één of twee nieuwe collega’s.
Je wordt verbonden aan cliënten in woningen verblijf met behandeling en werkt daar met diverse disciplines samen aan het medisch welzijn van de cliënten. Met name handicapspecifieke vragen pak je op. Vooral met de gedragskundige werk je vaak nauw samen.
 
Jij
 • levert een inhoudelijke bijdrage aan de totstandkoming van het behandelplan;
 • bent consulent voor de eigen huisarts van de client;
 • onderhoud waar nodig contacten met specialisten gericht op de zorg voor cliënten;
 • bent communicatief sterk;
 • levert een bijdrage aan de vakgroep en draagt bij aan totstandkoming van beleid dat breder binnen Gemiva-SVG Groep ingezet wordt;
 • beschikt over eigen vervoer.
 • hebt veel vrijheid deze verantwoordelijke functie naar eigen inzicht in te richten;
 • hebt een BIG registratie als Arts Verstandelijk Gehandicapten, Huisarts, Specialist Ouderengeneeskunde of Basisarts.
 
Op dit moment hebben we geen bereikbaarheidsdienst in ANW-uren. We volgende de ontwikkelingen in den lande op dit gebied op de voet.

Wat wij bieden
 • een interessante en uitdagende doelgroep om voor te werken;
 • veel ruimte en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • een goed salaris, volgens de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 8% vakantietoeslag, 7,05% eindejaarsuitkering, korting op (zorg)verzekeringen, sportschoolabonnement en het kopen van extra verlof, fiets, tablet etc. van je brutoloon.
 
Informatie
Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 
Solliciteren
Enthousiast geworden voor deze baan? Druk dan onderaan deze pagina op de oranje knop ‘Reageer’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie. Je kunt reageren tot en met 4 oktober 2020.
Eerst meer informatie over de functie? Bel of mail met Greet de Wit  (manager), telefoonnummer 06-11517426, e-mail: greet.de.wit@gemiva-svg.nl.
 
Beste Werkgever
Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook in 2019, net als de afgelopen twee jaar, uitgeroepen tot “Beste Werkgever”!
 
 

Centrale diensten