Extern
Per 1 april 2019 voor minimaal 4 uur per week

Vacaturenummer:
049.sb2019
Locatie:
De Walnoot in Leiden
Solliciteren

De Walnoot is een kinderdagcentrum in Leiden, waar kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of een meervoudige beperking dagbehandeling krijgen. Binnen het kinderdagcentrum worden alle aspecten van de ontwikkeling gestimuleerd, zodat het kind zich optimaal kan ontplooien. Het kinderdagcentrum heeft 11 groepen van 6 à 7 kinderen. Veel kinderen worden in achtpersoonsbusjes onder begeleiding van een vervoersbegeleider van en naar huis gebracht.

Wij zijn voor deze locatie per direct op zoek naar een

Vervoersbegeleider

Voor minimaal 4 uur per week, uren nader te bepalen.

Wie ben jij?
Als vervoersbegeleider ben je verantwoordelijk voor het welzijn van de kinderen gedurende de route tussen het kinderdagcentrum en thuis. Van een vervoersbegeleider verwachten wij dat hij/zij een bijdrage kan leveren om de rit voor de kinderen prettig te laten verlopen. Hierin zijn veiligheid, respect hebben voor de doelgroep en een prettige sfeer creëren tijdens de rit, sleutelwoorden voor deze functie. De werktijden zijn ’s-ochtends (afhankelijk van de route) tussen 7.30 en 9.00 uur en ’s middags tussen 15.00 en 16.30 uur.
 
Jij
 • hebt werkervaring die relevant is voor deze functie;
 • kunt de visie van de Gemiva-SVG Groep vertalen naar het dagelijks werk;
 • gaat met respect om met cliënten, collega’s en de verwanten van cliënten;
 • staat stevig in je schoenen, bent consequent en hebt incasseringsvermogen;
 • hebt een positieve houding en straalt dit ook uit; 
 • bent doordeweeks regelmatig beschikbaar;
 • bent woonachtig binnen Leiden of omstreken, vanwege opstapplaatsen vooral in Leiden.
 
Wat wij bieden
 • een zelfstandige en uitdagende functie;
 • in eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar;
 • een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg in FG 15 met een maximum van € 2.153,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband met prima arbeidsvoorwaarden;
 • 8% vakantietoeslag, 7,05% eindejaarsuitkering, korting op (zorg)verzekeringen, sportschoolabonnement en het kopen van extra verlof, fiets, tablet etc. van je brutoloon.
 
Informatie
Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 
Solliciteren
Enthousiast geworden voor deze baan? Druk dan onderaan deze pagina op de oranje knop ‘Solliciteren’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie. Je kunt reageren tot en met 27 maart. Eerst meer informatie over de functie? Bel of mail met Anita Meijer (locatiemanager), telefoonnummer 06- 11 26 80 50, e-mail: anita.meijer@gemiva-svg.nl. of met Edith van Zeele (teamleider), telefoonnummer (071) 535 97 10, email: edith.van.zeele@gemiva-svg.nl
 
Beste Werkgever
Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever 2016-2017’ en ‘Beste Werkgever 2017-2018’.

 

Leiden en Leiderdorp