Extern
Per 1 april 2020 voor 28-32 uur per week

Vacaturenummer:
043.ae2020
Opleiding:
MBO niveau 4
Locatie:
Fransezoom 2-12 in Nieuwerkerk aan den IJssel
Dienstverband:
een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
Solliciteren

Zoek jij een uitdagende baan en wil jij gaan ‘bouwen’ met je team? Wil jij graag samen met ons werken aan een zo goed mogelijk leven voor mensen met een beperking? Ga jij graag aan de slag met diverse zorgvragen? Voel jij haarfijn aan wat cliënten nodig hebben om zich veilig en prettig te voelen? Dan is de functie persoonlijk begeleider voor 28 – 32 uur per week iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider zorg jij voor de juiste begeleiding van een aantal cliënten. Jij bent voor hen en hun ouders of verwanten het vaste aanspreekpunt. Verder stel je ondersteuningsplannen op en zorg je ervoor dat deze worden uitgevoerd. Dit doe je door cliënten zelf te begeleiden en collega begeleiders of leerlingen te adviseren als het gaat om cliënten waar jij persoonlijk begeleider van bent. Met jouw deskundigheid bevorder en bewaak je de kwaliteit van de ondersteuning en draag je bij aan een zo goed mogelijk leven van de cliënten.
 
Jouw hoofdactiviteiten op rij:

 • vast contactpersoon voor een aantal cliënten en hun netwerk;
 • opstellen, bewaken en evalueren van ondersteuningsplannen;
 • begeleiden en zorgen voor een voorspelbare, veilige en prettige leefomgeving;
 • adviseren van collega’s, leerlingen, stagiairs en vrijwilligers.


Waar kom je te werken?
Wij zoeken een persoonlijk begeleider voor Fransezoom 12.

Op deze woning wordt er gekeken vanuit het kunnen en aankunnen van de cliënten en worden er activiteiten aangeboden terwijl er steeds weer gekeken wordt hoeveel eigen regie de cliënt zelf aankan. De begeleider is erop gericht de sfeer in de groep in positieve zin te beïnvloeden. Het werken vanuit de relatie en het bieden van een veilige leefomgeving staat voorop. De begeleider richt zich op het bieden van een rustige, voorspelbare en sfeervolle leefomgeving.

Woonlocatie Fransezoom bestaat uit verschillende woningen. Het team van Fransezoom 2 t/m 12 bestaat uit een locatiemanager, (persoonlijk) begeleiders, leerlingen, stagiairs en vrijwilligers. Ook werk je samen met (gedrag)deskundige en vaktherapeuten.


Wie zijn wij?
De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. Wij ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Zo dragen wij bij aan een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen. Dit kan zijn in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op één van onze 250 locaties.


Wie ben jij?
Jij bent een begeleider die graag aan de slag gaat met diverse zorgvragen van cliënten. Je voelt je verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van ondersteuning en denkt oplossingsgericht. Daarnaast wil jij je graag verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied.
 
Jij:

 • hebt een relevante (bijna) afgeronde opleiding op mbo-niveau (4);
 • bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • reageert kalm, flexibel en positief op nieuwe uitdagingen;
 • hebt goede communicatieve vaardigheden.

 
Wat bieden wij jou?

 • een dienstverband voor de duur van 1 jaar met daarna de intentie tot een vaste aanstelling;
 • een goed salaris, volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FG 40 met een maximum van 2.807,- bruto per maand bij een volledig dienstverband;
 • een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%);
 • een goed pensioen, reiskostenvergoeding, korting op (zorg)verzekeringen, sportschoolabonnement en het kopen van extra verlof, een fiets, tablet etc. van je brutoloon;
 • een interessante en uitdagende doelgroep om mee te werken;
 • de kans om het verschil te maken;
 • afwisseling: geen dag is hetzelfde;
 • veel ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om je zowel op persoonlijk als professioneel gebied verder te ontwikkelen.

Informatie
Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 
Solliciteren?
Enthousiast geworden over deze baan? Druk dan onderaan deze pagina op de oranje knop ‘Solliciteren’ en stuur ons jouw cv en motivatie. Doe dit vóór vrijdag 28 februari 2020. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of mail gerust! Neem contact op met Astrid Libochant (locatiemanager) via telefoonnummer 06 11 46 37 32 of mail naar astrid.libochant@gemiva-svg.nl.

Beste Werkgever
Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook in 2019, net als de afgelopen twee jaar, uitgeroepen tot “Beste Werkgever”!

Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen, Zuidplas