Extern
Per 1 mei 2019 voor 24-32 uur per week

Vacaturenummer:
050.ap2019
Opleiding:
MBO niveau 4 of HBO niveau
Locatie:
Thiendenland in Schoonhoven; Waterviolier-Zonnedauw in Schoonhoven
Dienstverband:
een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
Solliciteren

Waterviolier- Zonnedauw is een woonlocatie in Schoonhoven waar 18 cliënten wonen. Iedere woning heeft plaats voor 6 cliënten. Overdag maakt een aantal cliënten gebruik van het activiteitencentrum Thiendenland, welke tegenover de woningen ligt.

Elke woning wordt gekleurd door zijn eigen cliënten. Er wonen cliënten met een meervoudig complexe handicap, maar ook met autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag. De Zonnedauw is een woning voor de ouder wordende cliënt. Dementie komt hier veelvuldig voor. In de woningen wordt een huiselijke sfeer neergezet. Er wordt per cliënt gekeken waar hun behoefte ligt aan zorg en begeleiding. In AC Thiendenland worden de activiteiten aangepast aan het niveau van de cliënten, soms meer belevingsgericht en soms juist wat actiever.
 

Wij zijn voor de woonlocatie en het activiteitencentrum op zoek naar een

Begeleider

Voor 24-32 uur per week


Functie-inhoud
De cliënten worden begeleid in nabijheid, daar waar nodig worden zij ondersteund in bij ADL-handelingen. Dit wordt gedaan door professionele medewerkers in samenwerking met stagiaires en vrijwilligers. Als begeleider begeleidt je cliënten met een (ernstige) verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Veiligheid en vertrouwen vormen de basis van het werk, zowel voor het werken met de cliënten als voor het werken met elkaar. Je gaat uit van de mogelijkheden en wensen van de cliënt. Er wordt zoveel mogelijk individuele begeleiding geboden, gericht op veiligheid en voorspelbaarheid. Onvoorwaardelijke ondersteuning door de omgeving en acceptatie van de cliënt en diens gedrag, zowel in goede als in mindere tijden. Dit is een belangrijk onderdeel van je werk.


Jij hebt

 • een relevante (bijna) afgeronde opleiding op MBO-niveau 4 of HBO-niveau;
 • opvallend veel enthousiasme voor wat je doet;
 • de bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden.


Wat wij bieden

 • een warm welkom in een gezellig team;
 • een interessante en uitdagende doelgroep om voor te werken;
 • uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de locatie als bij Gemiva-SVG Groep  als geheel;
 • veel ruimte en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • een werkplek waar we werken aan hetzelfde doel: een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen; 
 • een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • een goed salaris, volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FG 35/40 met een maximum van € 2.675,- / € 2.807,- bruto per maand bij een volledig dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag, 7,05% eindejaarsuitkering, korting op (zorg)verzekeringen, sportschoolabonnement en het kopen van extra verlof, fiets, tablet etc. van je brutoloon.


Informatie
Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.
Voor deze functie  vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
De sollicitatiegesprekken zijn op maandag 1 april en dinsdag 2 april 2019 in de ochtend.


Solliciteren
Enthousiast geworden voor deze baan? Druk dan onderaan deze pagina op de oranje knop ‘Solliciteren’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie. Je kunt reageren tot en met 28 maart 2019.
Eerst meer informatie over de functie? Bel of mail met Marjan Nuyt (locatiemanager): 06 4640 7601 en Marjan.Nuyt@gemiva-svg.nl


Beste Werkgever
Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever 2016-2017’ en ‘Beste Werkgever 2017-2018’.

 

Krimpenerwaard