Extern
Per 1 juli 2020 voor 10 -32 uur per week

Vacaturenummer:
115.sp2020
Locatie:
Swetterhage in Zoeterwoude
Reageer

Ben jij 18 jaar of ouder en op zoek naar vakantiewerk in de maanden juli en augustus? Wil jij met leuk werk extra geld verdienen? Wil jij samen met collega’s het verschil maken voor anderen? Dan is deze vakantiebaan misschien wel iets voor jou!

Voor juli en augustus (bij positieve ervaring verlenging mogelijk) zijn wij op zoek naar
 

Vakantiekrachten – regio Zoeterwoude

 

Voor minimaal 10 uur tot maximaal 32 uur per week

Wat ga je doen?
De cliënten die je gaat ondersteunen zijn mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. De werktijden zijn wisselend, doordeweekse dagen of in het weekend, overdag of in de avond (geen nachtdiensten). In de avonden en het weekend ontvang je een toeslag op je salaris. Je kunt op één locatie werken, maar ook op verschillende locaties. Samen met jou bekijken wij wat de beste match is. Je gaat aan de slag op een van onze woon- of dagbestedingslocaties waar je samen met de cliënt het beste uit de dag probeert te halen.

Jouw werk op een woonlocatie
In wonen ondersteun je de cliënt waar nodig om een thuis te creëren. Denk hierbij aan het ontbijt verzorgen, hulp bieden bij ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen), cliënten helpen om op tijd klaar te zijn voor dagbesteding of werk, vrijetijdsbesteding en het huishouden, je ruimt de boodschappen op en zorgt dat de woning netjes is. Samen met cliënten en collega’s zorg je voor een fijn thuis voor onze cliënten en bied je hulp en ondersteuning waar nodig.
Jouw werk op een dagbestedingslocatie
In de dagbesteding ondersteun je de cliënt bij het ondernemen van activiteiten. Denk hierbij aan koken op de kookgroep, het ondersteunen van cliënten bij het maken van producten, het doen van klusjes. Bij een aantal locaties zijn er ook buitenactiviteiten, zoals met cliënten een kwekerij onderhouden, tuinartikelen timmeren of werkzaamheden op de zorgboerderij of meehelpen in de werkplaatsen. Op dit moment worden activiteiten vanwege coronamaatregelen vanuit wonen georganiseerd.
Of je nu op wonen of dagbesteding aan de slag gaat, jij kunt samen met de cliënt het verschil maken.
 
Wie ben jij?

  • Je bent 18 jaar of ouder en op zoek naar een vakantiebaan of bijbaan;
  • Je woont in Zoeterwoude, Leiden of omgeving;
  • Je helpt anderen graag en bent daarbij geduldig;
  • Je hebt een goed inlevingsvermogen.
 
Wat bieden wij?
  • Een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd van € 7,50 tot € 10,73 per uur;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en veel zelfstandigheid. Uiteraard staan je collega’s klaar om je uitleg te geven of te helpen. 

Informatie
Voor deze functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Solliciteren
Enthousiast over deze baan? Druk dan onderaan deze pagina op de oranje knop ‘reageer’  en stuur ons jouw cv en motivatie. Je hebt tot 10 juli 2019 de tijd om te reageren. Wil je toch eerst nog meer informatie over deze vakantiebaan? Bel of mail ons gerust! Robin van der Steen (locatiemanager) is bereikbaar via telefoonnummer 06 31940037, of via Robin.van.der.steen@gemiva-svg.nl
  
Beste Werkgever
Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook in 2019/2020, net als de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever’.

Zoeterwoude