Extern
Per 7 mei 2021 voor 2,5 uur per week.

Locatie:
Kogge in Maassluis
Reageer

Met onze cliënten werken wij voor de stichting “baby kleertjes”. Deze stichting is er voor aanstaande moeders met een krappe beurs. Na veel sorteerwerk krijgen zij een mooi pakket babykleertjes die bij de stichting zijn ingezameld. Op AC Kogge doen cliënten veel sorteer werk. Daar is ondersteuning bij nodig. Je bent dus dubbel behulpzaam!

Kogge is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Kogge bevindt zich samen met woonlocatie Karveel in Woonservicecentrum De Vloot. Een groot deel van de cliënten die het activiteitencentrum bezoekt, woont in één van de appartementen van Karveel. Er worden op Kogge verschillende activiteiten aangeboden, waarbij cliënten (weer) vaardigheden kunnen oppakken en talenten kunnen (her)ontdekken en ontwikkelen.


Wat ga je doen?

Je gaat cliënten ondersteunen bij het uitzoeken van baby kleertjes en deze sorteren op maat en soort. Daarnaast is aandacht voor elkaar en plezier met elkaar ook een belangrijk aspect.
 

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. De VOG verklaring kan kosteloos via ons worden aangevraagd.  

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Ceciel de Vries (aandachtsfunctionaris), ceciel.de.vries@gemiva-svg.nl of bel naar 010 59 39 150.
 

Rotterdam e.o., Maassluis, Vlaardingen, Schiedam