Extern
Per 3 mei 2022 voor Uren per week/maand  In overleg

Locatie:
Atalanta in Moordrecht
Reageer

Atalanta is een woonlocatie voor jongeren. Deze jongeren hebben een licht verstandelijke beperking, hechtingsproblematiek en andere bijkomende hulpvragen.

Onze locatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een positieve bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van leven van de jongeren. Wij zijn op zoek naar serieuze vrijwilligers die activiteiten willen uitvoeren die aansluiten op de wensen en behoeften van onze jongeren.

Voorbeelden van activiteiten die de jongeren graag zouden willen doen zijn; bakken, wandelen, naar het terras, naar de dierentuin, gewoon even kletsen of helpen met het uitlaten van je hond.

De jongeren van Atalanta hebben een licht verstandelijke beperking, hechtingsproblematiek en andere bijkomende hulpvragen. In verband met de kwetsbaarheid van de jongeren zullen er eerst gesprekken gevoerd worden tussen jou en een teamlid. Tijdens deze gesprekken worden de beperkingen van de jongeren nader aan je toegelicht, worden de verwachtingen van beide kanten uitgesproken en worden er concrete afspraken gemaakt over de invulling van jouw vrijwilligerswerk.


Zoeken wij jou? Neem dan even contact met ons op via ons mail adres; atalanta.wonen@gemiva-svg.nl of bel ons even 0182724826