Extern

Locatie:
Zij aan Zij in Voorschoten
Reageer

Ben jij creatief en vind je het leuk om onze cliënten 1 op 1 te begeleiden met activiteiten zoals macramé, schilderen, grafisch ontwerpen, elektra monteren, foto’s bewerken, films digitaliseren, vlaggen maken, soep koken, boodschappen doen, bruisballen maken, beton gieten, textiel bewerken met de naaimachine en met de hand, puzzelen, haken, linoleum snijden, houtbranden, postzegels plakken, bedrukken van van alles en nog wat? Bij Zij aan Zij in Voorschoten zijn we op zoek naar jou. Heb je van maandag tot en met vrijdag een paar uur per week over om met ons mooie dingen te maken of gezellige dingen te doen? Je bent van harte welkom bij Zij aan Zij, Atelier en Wijk Service Centrum en Service team.

Wat ga je doen?

Onze cliënten 1 op 1 begeleiden met activiteiten. Dit kan van alles zijn zoals samen soep koken en boodschappen doen, schilderen of bruisballen maken. Samen achter de computer foto’s bewerken, films digitaliseren. Wat is jouw talent en waar ligt je interesse? We koppelen je aan een activiteit die bij je past een cliënt waar je een klik mee hebt.
 

Omschrijving locatie

Zij aan Zij heeft 3 locaties, Atelier, Wijk Service Centrum en het Service team. Zij aan Zij is onder andere voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en/of een autisme spectrum stoornis. Het niveau en de leeftijd van de cliënten loopt uiteen. Het werk past bij hun vaardigheden en interesses.
 

Begeleiding

Er wordt gewerkt met professionele hulpverleners, stagiaires en vrijwilligers. De stagiaires en vrijwilligers worden ingewerkt en begeleid door de medewerkers.
 

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.