Extern
Per 24 juni 2021 voor een paar uur per week

Locatie:
Cygnus in Den Haag
Reageer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die één keer per week mee wil gaan zwemmen en hierbij de cliënten ondersteunt bij het omkleden en het zwemmen.

Activiteitencentrum Cygnus richt zich op mensen met een beperking, die door de gevolgen hiervan niet (meer) in staat zijn om (betaald) werk te verrichten. De dagbesteding die Cygnus biedt, is dan een goed alternatief. Het programma komt tot stand in samenspraak met de cliënten. Het programma van Cygnus biedt verschillende activiteiten, van ontspanning (zoals zwemmen, bewegen) tot en met arbeidsmatig werk bij De Printerij. 


Wat ga je doen?

Als zwem-vrijwilliger bij Cygnus ga je één keer per week mee met een klein groepje cliënten en twee begeleiders zwemmen. Sommige cliënten hebben hulp nodig bij het aan- en uitkleden en in het zwembad hebben zij ondersteuning en/of toezicht nodig. 

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Melanie Lankhuijzen, telefoonnumer 015 251 36 00 of stuur een e-mail naar melanie.lankhuijzen@gemiva-svg.nl.
 

Haaglanden en Bollenstreek