Extern

Locatie:
Lakenveldeweide 1-3 in Zoeterwoude
Reageer

Wil jij een paar uurtjes in de maand een leuke en nuttige tijdsbesteding? Speel jij graag spelletjes, wandel je vaak, wil je samen in de omgeving een stuk fietsen op de duofiets of onderneem jij graag andere activiteiten? Lijkt het je leuk om dit samen te doen met een bewoner van Lakenvelderweide 1? Dan zoeken wij jou!

Op Lakenvelderweide 1 wonen volwassen mannen en vrouwen tussen de 38 en 69 jaar. Psychiatrische problematiek, hechtingsproblematiek en vormen van autisme zijn hulpvragen die voorkomen. De ondersteuning en zorg is gericht op het behouden/nemen van zoveel mogelijk eigen regie en het zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de samenleving. Begeleidingsstijlen waar de nadruk op ligt zijn oplossingsgericht werken, samen zijn we 100% en emotioneel neutraal met een warm hart.

Wat ga je doen?

Een paar uurtjes per maand ga je met één of meer bewoners, binnen- of buitenshuis, activiteiten ondernemen. Dit kunnen verschillende activiteiten zijn. Denk aan iets actiefs als wandelen of fietsen. Gewoon een praatje maken, ergens wat gaan drinken of eten kan ook. Of ga samen naar de bioscoop, museum of een evenement.
Belangrijk is dat je voldoende fit en geduldig bent en het leuk vindt om met onze doelgroep om te gaan. Samen bespreken we welke dag en tijd het beste uitkomt.

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Solliciteren?

Neem contact op met Laura Twisk, telefoonnumer 071-5806121 of stuur een
e-mail naar laura.twisk@gemiva-svg.nl.

 

Zoeterwoude