Extern

Locatie:
De Kleine Oase in Zwijndrecht
Reageer

Wil jij een in de ochtend/ middag een paar uurtjes per week of in de maand het kinderdagcentrum ondersteunen met klusjes zoals: fiets banden plakken, fietsbanden oppompen, klusjes doen van speelgoed repareren, klusjes in en rond de tuin. (onkruid verwijderen) Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op kinderdagcentrum de kleine Oase bieden we kinderen dagbesteding. De kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige beperking. Er zijn kinderen die kunnen lopen, maar ook kinderen die in een aangepaste rolstoel zitten. Sommige kinderen kunnen communiceren door middel van een spraakcomputer, ondersteunende gebaren, mimiek en kleine woordjes uiten.
 
Kinderen fietsen buiten of in de gang en helaas gaan er weleens fietsbandjes stuk of er moeten banden opgepompt worden. Ook spelen de kinderen graag buiten en een veilige speelruimte is belangrijk, dat er zo min mogelijk onkruid in de tuin staat.

Wat ga je doen?

Samen bespreken we welke dag en tijd het beste voor jou uitkomt. De klusjes die er gedaan moeten worden, gaan altijd in overleg. De klusjes sparen we op in een klusschrift.

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Anja Mathlener, werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag telefoon 078 61 22 070 (bellen liefst voor 9.00 uur of na 15.00 uur) of stuur een mail naar Anja.Mathlener@gemiva-svg.nl

 

Drechtsteden, Waardenland