Extern

Reageer

Hou jij van koken, en Lijkt het je leuk om samen met onze bewoners maaltijden klaar te maken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor onze woonlocatie zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met onze bewoners kookactiviteiten wilt ondernemen. Belangrijk is dat je geduldig bent en het leuk vindt om met onze doelgroep om te gaan. Samen bespreken we welke dag en tijd het beste uitkomt.

De Ommedijk is een veelzijdig woon- en zorgcomplex in hartje Leiderdorp. Hier wonen ouderen met een verstandelijke beperking. De bewoners krijgen zorg en begeleiding in de algemene dagelijkse levensbehoeften. Voor de bewoners staat 24 uur per dag een vast team van begeleiders klaar. De nadruk op de woning ligt bij het bezorgen van een rustige oude dag. Ook voor het ondernemen van activiteiten hebben de meeste bewoners ondersteuning nodig

Wat ga je doen?

Samen met de bewoners ga je een menu bedenken en doe je hiervoor de boodschappen. Daarna bereid je samen de maaltijd voor en kunnen jullie gaan koken. Na de kookactiviteit gaan we lekker eten. Daarna laat je de keuken weer netjes achter.

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Kimberley Devilee, telefoon: 06 33 74 06 42 of stuur een mail naar  kimberley.devilee@gemiva-svg.nl