Extern
Per 7 mei 2021 voor een paar uur per maand.

Locatie:
Swetterhage in Zoeterwoude
Reageer

Wil jij een paar uurtjes in de maand een leuke en nuttige tijdsbesteding? Verwen je graag onze cliënten met een kopje koffie of thee, maak je graag een gezellig praatje met ze en wil je ze een leuk weekend bezorgen? Ben je enthousiast om achter een bar te staan en dit eens per maand in het weekend te doen? Dan zoeken wij jou!

In de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp ligt Swetterhage. Op deze locatie wonen, werken en recreëren ruim 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op het terrein van Swetterhage staan onder meer 41 woningen, 5 activiteitencentra, een foyer, een restaurant, een supermarkt, een bewegingsruimte en een zwembad. 

 

Wat ga je doen?

Eens per maand sta je op zaterdag of zondag tussen 12:30 uur en 16:30 uur achter de bar in de foyer op Swetterhage. Cliënten komen hier (soms met hun begeleiders) gezellig een kopje koffie, thee of biertje drinken. Ze willen graag even met je kletsen of ze lezen een tijdschrift. Jij bent die middag verantwoordelijk voor de bar en het bijbehorende keukentje. Je zorgt dat iedereen zijn/haar bestelling krijgt, rekent dit met ze af bij de kassa, zorgt dat de keuken en bar weer netjes wordt achtergelaten, ruimt de vaatwasser af en toe in en uit en je bezorgt de cliënten van Swetterhage een leuk en gezellig weekend! 

 

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. De VOG verklaring kan kosteloos via ons worden aangevraagd.  

 

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

 

Solliciteren?

Neem contact op met Yvonne Verboon (waarnemend locatiemanager Facilitaire Dienst Swetterhage) yvonne.verboon@gemiva-svg.nl 

En/of 

Davine van Fulpen (Aandacht Functionaris vrijwilligers Facilitaire Dienst Swetterhage) davine.van.fulpen@gemiva-svg.nl of bel naar 071 580 62 95 (telefoonnummer van de foyer).
 

Zoeterwoude