Extern
Per 3 mei 2022 voor Uren per week/maand  In overleg

Locatie:
Elsenhoeve in Lekkerkerk
Reageer

Op de Elsenhoeve wonen en werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking met vaak bijkomende gedragsproblematiek. We hebben 10 woonappartementen waar de cliënten dagelijks hun begeleiding op maat krijgen aangeboden. Ook mensen die elders wonen, komen naar Elsenhoeve om er te werken. Zij komen zelfstandig op de fiets of worden vervoerd met onze eigen bus.

Wil jij een paar uurtjes in de maand een leuke en nuttige tijdsbesteding? Speel jij graag spelletjes, wandel je vaak, bekijk jij de nieuwste films in de bioscoop of onderneem jij graag andere activiteiten? Lijkt het je leuk om dit samen te doen met een bewoner van zorgboerderij Elsenhoeve? Dan zoeken wij jou!
 
 
 
Wat ga je doen?
Een paar uurtjes per maand ga je met één of meer bewoners, binnen- of buitenshuis, activiteiten ondernemen. Dit kunnen verschillende activiteiten zijn. Denk aan iets actiefs als zwemmen, wandelen of fietsen. Gewoon een praatje maken, ergens wat gaan drinken of eten kan ook. Of ga samen naar de bioscoop, museum of een evenement.
Belangrijk is dat je voldoende fit en geduldig bent en het leuk vindt om met onze doelgroep om te gaan. Samen bespreken we welke dag en tijd het beste uitkomt.

Wij bieden:
•          de mogelijkheid om in een paar uurtjes werkelijk iets voor iemand te betekenen;
•          een warm welkom, gezelligheid en nieuwe contacten;
•          ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
•          goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
•          onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
 
Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!
 
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.