Extern
Per 17 mei 2022 voor Uren per week/maand  In overleg

Locatie:
De Kleine Oase in Zwijndrecht
Reageer

Kdc De Kleine Oase, biedt dagbesteding aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige beperking. Op kdc de kleine Oase bieden we kinderen dagbesteding. De kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige beperking. Er zijn kinderen die kunnen lopen, maar ook kinderen die in een aangepaste rolstoel zitten. Sommige kinderen kunnen communiceren door middel van een spraakcomputer, ondersteunende gebaren, mimiek en kleine woordjes uiten. Op kdc de kleine Oase bieden we kinderen dagbesteding. De kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige beperking. Er zijn kinderen die kunnen lopen, maar ook kinderen die in een aangepaste rolstoel zitten. Sommige kinderen kunnen communiceren door middel van een spraakcomputer, ondersteunende gebaren, mimiek en kleine woordjes uiten.

Vind jij het heerlijk om je in het water te bewegen? Hou jij van spetteren tot het plafon helemaal nat is? Of gewoon heerlijk ontspannen door het water bewegen? Dan is misschien deze vacature iets voor jou. Als zwemvrijwilliger wil je ons helpen met de ondersteuning tijdens onze zwemactiviteiten.
 
Wat ga je doen?
Je gaat helpen bij de ondersteuning in en rond om het water,
Hierbij zorg je ervoor dat de kinderen optimaal kunnen genieten van het zwemmoment op ons KDC.
 
Wij zwemmen op verschillende dagen waardoor er altijd mogelijkheden zijn om te kijken of er een geschikt moment voor jou tussen zit.
 
Je bent er echt voor onze kinderen tijdens het zwemmen. Lijkt je dit leuk?
Meld je dan gezellig aan om met ons te zwemmen.

Wij bieden:
•          de mogelijkheid om heerlijk met de kinderen te ontspannen in het zwembad.
•          ontwikkel- / scholingsmogelijkheden; (je krijgt altijd begeleiding en ondersteuning tijdens de activiteiten)              voor deze vacature krijgt u een scholing voor het zwemmen met de kinderen.
•          goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
•          reiskostenvergoeding.
 
Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!
 
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.
 
Sollicitaties naar:
Naam: Anja Mathlener werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag tel: 078-6122070 (bellen liefst voor 9.00 uur of na 15.00 uur)  Email: Anja.Mathlener@gemiva-svg.nl