Extern
Per 30 september 2021 voor in overleg

Locatie:
Jakweide 101 t-m 104 in Zoeterwoude
Reageer

Voor één van onze bewoners van Jakweide 103 zijn wij op zoek naar een fanatieke vrijwilliger die graag activiteiten onderneemt. Denk hierbij aan sportieve activiteiten zoals een flink stuk fietsen, wandelen of zwemmen, maar ook aan eens ergens een lekker terrasje pakken of een hapje eten.

Jakweide 103 is een woning voor volwassenen met een zeer ernstige tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een bezoekvrijwilliger voor één mannelijke cliënt op onze woning Jakweide 103. Het gaat om een vriendelijke, onzekere dove man van middelbare leeftijd. Hij is heel energiek en vind het heerlijk om actief bezig te zijn, en kan ook ontzettend genieten van een lekker bakkie koffie of een biertje op een terras. Eigenlijk vindt hij bijna alle activiteiten die je met hem samen onderneemt fijn, het stukje persoonlijke aandacht doet hem altijd veel goed. Hij communiceert door middel van enkele gebaren welke ook voor iedereen die geen gebarentaal beheerst makkelijk zijn aan te leren, ook kan je d.m.v. foto’s of plaatjes met hem communiceren.

Dus ben jij die leuke/lieve/spontante vrijwilliger die deze cliënt met enige regelmaat een heerlijk moment uit met één op één aandacht wil geven, dan horen wij heel graag van je! Bij twijfel ben je altijd welkom om eerst op de woning te komen kijken of voelen of er een match is. 

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. 

Solliciteren?

Neem contact op met Annabel Libochant, stuur een e-mail naar annabel.libochant@gemiva-svg.nl


 

Zoeterwoude