Extern
Per 18 augustus 2020 voor in overleg

Locatie:
De Regenboog in Middelharnis
Reageer

Kinderdagcentrum De Regenboog is een kleinschalig kinderdagcentrum. Het is gespecialiseerd in de opvang en begeleiding van kinderen van 0 tot 18 jaar. Kinderdagcentrum De Regenboog is gespecialiseerd in de opvang en begeleiding van kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of een meervoudige beperking. Het kinderdagcentrum is gevestigd aan de rand van Middelharnis en heeft een regionale functie. Het kinderdagcentrum heeft drie groepen van gemiddeld acht kinderen. In alle groepen zijn kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsmogelijkheden. Kinderen kunnen elkaar hierdoor stimuleren en aanvullen, op elkaar reageren en samen plezier beleven. Het dagprogramma op alle groepen is erop gericht dat de kinderen zich prettig voelen. Belangrijk vinden wij dat de kinderen gewoon kind mogen zijn en ook voldoende ruimte krijgen om te spelen. Dan kunnen zij zich zo goed mogelijk ontwikkelen, omdat er voldoende balans is tussen inspanning en ontspanning.

Groep: Wolk 
• We zijn op zoek naar een muziekvrijwillig(st)er. Iemand die bijvoorbeeld gitaar of keyboard speelt, zodat we mee kunnen zingen met kinderliedjes oid. Iemand die zelf muzikaal is, en het voortouw neemt.

• Iemand die graag meehelpt op de groep met huishoudelijke klusjes; denk hierbij aan hulp bij tafeldekken/ mee eten en helpen/ afruimen en opruimen.

Wij bieden:
• de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
• ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
• goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
• onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Sollicitaties naar:
Hilde Bazen 06-11151466 hilde.bazen@gemiva-svg.nl 


      

Zuid-Hollandse Eilanden