Extern
Per 2 april 2020 voor in overleg

Locatie:
Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel
Reageer

Dorrestein is een locatie in Nieuwerkerk aan de IJssel. Er wonen 16 mannen en vrouwen tussen de 19 en 50 jaar. Ze wonen zoveel mogelijk zelfstandig in hun eigen appartement. Allemaal hebben ze een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige van hen zijn ook lichamelijk beperkt. Onze negen enthousiaste begeleiders ondersteunen hen 24 uur per dag.

Vind jij het leuk om stoere mannen dingen te doen met een bewoner? Of juist nagels te lakken en haren mooi te maken? Wil je knutselen, wandelen, zwemmen of met een bewoner naar de bioscoop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meerdere bewoners zijn wij op zoek naar maatjes die leuke activiteiten met hen gaan ondernemen.

Wat ga je doen?
Tijdens een eerste kennismaking met onze bewoners, kijken we met wie je een match zou kunnen hebben. Is er een klik met een bewoner, dan start je met jullie binnen- of buitenshuizige activiteit. Je wordt hierin bijgestaan door onze enthousiaste en deskundige begeleiders.


Wij bieden:
*de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
*een gezellig team van medewerkers en vrijwilligers;
*goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
*onkosten- en reiskostenvergoeding;
*ontwikkel- / scholingsmogelijkheden; 
*WA-verzekering tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk;
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem dan contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Sollicitaties naar:
Ilse Waarts of Yolande van Kanten, Ilse.Waarts@gemiva-svg.nl of Yolande.van.Kanten@gemiva-svg.nl, telefoon 0180-446030