Extern

Locatie:
Pak-Inn in Zwijndrecht
Reageer

Op het bedrijventerrein van industrieterrein De Geer in Zwijndrecht zit de Pak-Inn. Bij de Pak-Inn werken mensen met een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking. Ook voor mensen die om een andere reden (nog) niet kunnen deelnemen aan het reguliere arbeidsproces is het mogelijk om bij Pak-Inn te werken. Cliënten van de Pak-Inn doen verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld inpakken, uitpakken, monteren en demonteren, dossiers vernietigen, etc. Dit doen zij voor bedrijven, instellingen en particulieren. Pak-Inn heeft een groot magazijn dat de cliënten zelf onderhouden. Ondernemers die graag maatschappelijk verantwoord bezig willen zijn, kunnen bij Pak-Inn terecht.

Beschrijving vacature
Heb je elke week 1 of 2 dagdelen tijd? En vind je het leuk om samen met cliënten bezig te zijn in het magazijn bij Pak-Inn?
Sta je emotioneel stevig in je schoenen, kun je tegen een stootje en beschik je over voldoende humor om situaties te bekijken en er flexibel mee om te gaan?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Uren per week/maand
1 of meerdere dagdelen.
 
Wat ga je doen
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met cliënten met onze Gemiva-bus spullen te vervoeren naar diverse andere locaties van de Gemiva-SVG Groep in de Regio.
 
Wij bieden:
  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • WA-verzekering tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Sollicitaties naar:
Renate van Hoogdalem: telefoon : 078-6999266, e-mailadres: pak.inn@gemiva-svg.nl