Extern
Per 6 mei 2021 voor een vaste dag in de week (voorkeur) of een vaste dag 1x per twee weken. Wij zoeken een chauffeur voor de vrijdag.

Locatie:
Swetterhage in Zoeterwoude
Reageer

Als vrijwillige chauffeur breng je cliënten naar hun dagbestedingslocatie in de regio en weer terug.

In de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp ligt Swetterhage. Op deze locatie wonen, werken en recreëren ruim 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op het terrein van Swetterhage staan onder meer 41 woningen, 5 activiteitencentra, een foyer, een restaurant, een supermarkt, een bewegingsruimte en een zwembad. Swetterhage is onderdeel van de Gemiva-SVG Groep.

Wat ga je doen?

In de ochtend haal je de cliënten op bij hun woning en brengt hun naar de dagbesteding. In de middag haal je de cliënten op bij de dagbesteding en brengt ze weer thuis. Je rijdt dus 2x per dag: in de ochtend van circa 8.30-10.00 uur en in de middag van circa 14.30 – 16.00 uur. Je rijdt in een bus van Swetterhage.

Je maakt onderdeel uit van een team van vrijwillige chauffeurs. Twee keer per jaar komen de chauffeurs bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Voordat je begint, krijg je een rij-instructie. Tijdens deze instructie wordt uitgelegd hoe de bus werkt, hoe je cliënten veilig vervoerd etc. 

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een gelding B-rijbewijs en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. De VOG verklaring kan kosteloos via ons worden aangevraagd.  

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Sandra Larsen (locatiemanager Recreatie en Informele Zorg), sandra.larsen@gemiva-svg.nl of bel naar 06 15 53 02 66
en/of Ria Bosman (vrijwilligerscoördinator), ria.bosman@gemiva-svg.nl of bel naar 071 580 62 25.
 

Zoeterwoude