Extern
Per 23 april 2020 voor op zondag voor en na kerktijd

Locatie:
Swetterhage in Zoeterwoude
Reageer

In de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp ligt Swetterhage. Op deze locatie wonen, werken en recreëren ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking. Op het terrein van Swetterhage staan onder meer 41 woongroepen, 5 activiteitencentra, een foyer, een restaurant, een supermarkt, een bewegingsruimte en een zwembad.

In den Herbergh wordt elke eerste zondag van de maand een kerkdienst gehouden.
Voor deze kerkdienst worden bewoners gehaald en teruggebracht. We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij willen ondersteunen.

Wat ga je doen?
Je ziet het zitten om op een geduldige, vriendelijke manier bewoners te halen en brengen van de woningen. Vaak kunnen bewoners lopen, soms zitten ze in een rolstoel.

De kerkdienst is altijd de eerste zondag van de maand. Wanneer Palmpasen niet op de eerste zondag valt, dan is dit een extra zondag, verder is er 1x in het jaar een oecumenische buitenviering, deze valt vaak ook niet op de eerste zondag van de maand, daarom is dit ook een extra zondag. In de zomervakantie is er 1x geen kerkdienst.

Wat bieden wij?
  • een goede begeleiding;
  • een WA-verzekering tijdens de activiteiten;
  • een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer;
  • onkostenvergoeding;
  • een VOG, een Verklaring Omtrent Gedrag.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op met Anja Boer, telefoonnummer 06 16 73 25 33. Je kunt ook een e-mail sturen naar Anja.Boer@gemiva-svg.nl