Extern

Locatie:
Uit de Kunst in Leiden
Reageer

Wij zijn op zoek naar een gastvrije en representatieve winkelmedewerk(st)er op oproepbasis die de Nederlandse taal goed beheerst en voor een langere periode samen met een cliënt een dagdeel (ochtend is van 9.30 uur tot 13.00 uur en middag van 13.00 uur tot 16.00 uur) de winkel kan bemannen en alle daarbij horende werkzaamheden uitvoert. Flexibele inzet is hiervoor onmisbaar. Een uitgebreidere profielschets is op de locatie beschikbaar.

Uit de Kunst is een locatie aan de rand van het centrum van Leiden waar verschillende ambachten worden uitgevoerd, te weten een bakgroep, een keramiekgroep, een schildersgroep en een kaarsenmakers-groep. De verschillende producten die op de groepen vervaardigd worden, worden onder andere verkocht in een winkel op de begane grond.
 

Wat ga je doen?

De cliënt ondersteunen in al het voorkomende winkelwerk.

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Jolanda de Graaff (aandachtsfunctionaris), telefoonnumer 071 51 22 757 of stuur een e-mail naar Jolanda.de.Graaff@gemiva-svg.nl (aanwezig ma, wo en do van 8.30 uur tot 16.00 uur)
of Marja van Dorp (locatiemanager), Marja.van.Dorp@gemiva-svg.nl      
 

Leiden en Leiderdorp