Extern

Locatie:
Kwekerij Groei & Ontwikkeling in Leiden
Reageer

Heb jij gewerkt als chefkok of veel affiniteit met koken? Dan zoeken we jou! Bij De Kwekerij hebben we een plek voor een vrijwilliger die zijn hand niet omdraait voor koken voor grote groepen. Veel ingrediënten verbouw je samen met de cliënten. Hiervan maken jullie samen fijne maaltijden voor woongroepen of cateringopdrachten. Het is soms flink aanpoten en we willen graag op je kunnen bouwen. Ben jij de aanpakker die wij zoeken?

De Kwekerij ligt aan de Nachtegaallaan op het terrein van DZB in Leiden en is een onderdeel van lunchroom Hof van Sijfhoff. De cliënten hebben daar een eigen uitvalsbasis in de vorm van een gebouw. Daarnaast maakt de Kwekerij gebruik van een kas van 465m2. Op de Kwekerij werken cliënten of Leer-werkbedrijvers (LWB-ers).

 

Wat ga je doen?

Elke woensdag en donderdag gaat er een kookteam vanuit lunchroom Hof van Sijthoff naar De Kwekerij waar zij maaltijden bereiden voor woongroepen of cateringopdrachten. Jij gaat, samen met een chef kok en de cliënten koken en/of werken in de Kwekerij zodat van de meest verse ingrediënten mooie maaltijden gemaakt kunnen worden.  
 

Wij bieden:

• de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
• ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
• goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
• onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Kim Vesseur of Robin Duif 
Hof van Sijthoff
Doezastraat 1b
2311 GZ Leiden
06 21879327 of mail naar hofvansijthoff@gemiva-svg.nl

Leiden en Leiderdorp