Extern

Locatie:
Hof van Sijthoff in Leiden
Reageer

We morgen weer open en zoeken versterking! Wil jij een leuke en nuttige tijdsbesteding en heb je ervaring of affiniteit met horeca. Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij vindt het leuk om, samen met de cliënten ervoor te zorgen dat alles in de lunchroom goed verloopt en hebt het enthousiasme en geduld om de cliënten hierin te ondersteunen.

Hof van Sijthoff is een bijzondere lunchroom van de Gemiva-SVG Groep. Bijzonder vanwege de mooie plek (monumentaal cultuurpand Sijthoff). Bijzonder door de mensen die er werken (mensen met een beperking). En bijzonder door de producten die wij gebruiken, namelijk biologisch en/of zelf verbouwd bij onze eigen Gemiva-SVG locaties.
Hof van Sijthoff is een leerwerkbedrijf. Dit betekent dat de mensen die er werken worden opgeleid om eventueel door te stromen naar een andere horecabaan.

 

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger bij Hof van Sijthoff ga je een of meer cliënten ondersteunen in hun taken in de lunchroom of activiteiten ondernemen. Denk aan boodschappen doen met cliënten tot helpen bij de voorbereiding van een cateringklus.

 

Wij bieden:

• de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
• ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
• goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
• onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!


Solliciteren?

Neem contact op met Kim Vesseur of Robin Duif 
Hof van Sijthoff
Doezastraat 1b
2311 GZ Leiden
06 21879327 of mail naar hofvansijthoff@gemiva-svg.nll

Leiden en Leiderdorp