Extern
Per 23 maart 2020 voor een paar uur op donderdag

Locatie:
Sparring in Den Haag
Reageer

Sparring is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het activiteitencentrum is gevestigd op de begane grond van een appartementencomplex in Den Haag en biedt plaats aan ongeveer 60 cliënten per dag. Hier kan gebruik gemaakt worden van een breed aanbod van educatieve, recreatieve, sportieve en creatieve activiteiten. Voorbeelden daarvan zijn: sport, diverse vormen van handvaardigheid, muziek, yoga, computerbezigheden, koken en bakken, tuinieren, cursussen op allerlei gebied, recreatie en gespreksgroepen.

Wij zoeken een

vrijwilliger voor onze volkstuin

Wat ga je doen?
Clienten met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel gaan elke maandag en donderdag naar een volkstuincomplex waar we in kleine setting de twee eigen tuintjes bij houden. Een bloementuin en een moestuin. Een aantal cliënten kunnen, met wat aanpassingen en ondersteuning, al heel veel gedaan krijgen in de tuin, maar wat hulp van een enthousiaste vrijwilliger is zeer welkom!      
We zoeken hulp bij het (voor)zaaien, planten/poten en tuinonderhoud. Wandelen met cliënten over het volkstuincomplex. Eventueel help je ook bij lichte huishoudelijke taken zoals koffie/thee zetten en kopjes afwassen.

Wij bieden:
  • goede begeleiding bij activiteiten;
  • een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding;
  • reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer;
  • een VOG, een Verklaring Omtrent Gedrag.


Contactgegevens
Heb je belangstelling voor bovenstaande activiteit, neem dan contact op met Bert van Buren, regiocoördinator vrijwilligers Haaglanden en Alphen a/d Rijn e.o.
E-mail adres is bert.van.buren@gemiva-svg.nl.Je kunt ook bellen naar 070 350 43 23.

 

Haaglanden en Bollenstreek