Extern
Per 25 februari 2021 voor een paar uur per week

Locatie:
Witrikweide 2 en 4 in Zoeterwoude
Reageer

Witrikweide 2 en 4 zijn twee woonlocaties op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude. Hier wonen 18 mensen die intensieve zorg en/of begeleiding nodig hebben.

Wij zoeken:
een vrijwilliger voor verschillende activiteiten voor een paar uur per week.


Wij zoeken mensen die:
op vrijwillige basis een paar uurtjes per week onze cliënten willen ondersteunen. Activiteiten op maat is gestart op Witrikweide 2 en Zwartbontweide 7 om de oudere cliënten activiteiten aan te bieden die passen bij de belevingswereld van de cliënten. Je biedt hulp tijdens de activiteiten en eet- en drink momenten.In het kader van het project op eigen tempo actief, wordt in kleine groepjes of in een 1 op 1 contact aangesloten bij de specifieke behoefte van de oudere mens.

We gaan wandelen, boodschappen doen, luisteren naar muziek of je leest voor uit een boek. Daarnaast wordt in kleine groepjes de maaltijd genuttigd, waarbij de rustige sfeer bijdraagt aan het optimaal genieten van de maaltijd.

Heb je affiniteit met ouderen, ben je rustig en werk je kalm, dan komen we graag in contact met je. We zoeken vrijwilligers op dinsdag tussen 15.00 en 18.00 uur, donderdag tussen 15.00 en 19.00 uur en/of vrijdag tussen 15.30 en 18.00 uur.


Wij bieden:

  • een goede begeleiding;
  • een WA-verzekering tijdens de activiteiten;
  • een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer;
  • onkostenvergoeding.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?
Neem contact op met Rita Bakker (locatiemanager) rita.bakker@gemiva-svg.nl of bel naar 071 580 61 60 of 06 460 57 485