Extern
Per 2 september 2021 voor in overleg

Locatie:
Castorstraat in Alphen aan den Rijn
Reageer

De Castorstraat is een modern appartementencomplex waar 47 cliënten wonen die 24 uur per dag begeleiding krijgen. Dit zijn mensen met een verstandelijke beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. De cliënten wonen in tweekamerappartementen met eigen keuken en badkamer en daarnaast zijn er nog algemene ruimten zoals de twee gezamenlijke woonkamers en het trefpunt waar ’s avonds gezamenlijk gegeten wordt.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om gezellige dingen te ondernemen met onze cliënten. Dit kan een simpel kopje koffie drinken zijn, een spelletje doen of een wandeling maken, boodschappen doen in winkelcentrum de Ridderhof of een rondje fietsen op onze duofiets. Als er een klik ontstaat met een client, is het leuk als de vrijwilliger een vast ‘maatje’ wordt. Je kan dan bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks bij de cliënt op bezoek komen om samen iets leuks te doen. Zo kun je echt een bijdrage leveren aan iemands kwaliteit van leven!

Wij bieden:

  • een gezellig team van medewerkers en vrijwilliger;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkosten- en reiskostenvergoeding;
  • WA-verzekering tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk;
  • ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Maak dan een afspraak om kennis te maken. Je kunt een e-mail sturen naar francine.van.der.elst@gemiva-svg.nl.

 

Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop