Extern
Per 24 juni 2021 voor een paar uur per week

Locatie:
Zonnehoek in Zoeterwoude
Reageer

Heb jij tijd om in de ochtend en/of in de middag met cliënten een stukje te wandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de transfer van Swetterhage naar de Zonnehoek en terug zijn wij op zoek naar een paar helpende handjes die het leuk vinden om met een groepje cliënten mee te wandelen naar de dagbesteding.

De Zonnehoek is een activiteitencentrum in Zoeterwoude, in de Zonnegaarde waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking komen werken voor dagbesteding. Een plek met een fijne werksfeer waar de cliënten onder begeleiding hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen. Het is net buiten het terrein van Swetterhage gelegen aan de rand van het dorp, tegenover de kerk aan de Noordbuurtseweg.


Wat ga je doen?

Samen met een begeleider en een groepje cliënten loop je vanaf Swetterhage naar de Zonnehoek. De cliënten krijgen hier dagbesteding aangeboden. In de middag loop je samen met een begeleider en een groepje cliënten terug vanaf de Zonnehoek naar Swetterhage. Het is fijn als je beschikbaar bent tussen 9.15 en 10.00 uur en in de middag tussen 15.15 en 15.45 uur. Samen bekijken we welke dag / dagen er mogelijk zijn. 

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. De VOG verklaring kan kosteloos via ons worden aangevraagd.  

Interesse?

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Solliciteren?

Neem contact op met Jacqueline Pracht, telefoonnummer 06 15 69 27 19 of stuur een e-mail naar jacqueline.pracht@gemiva-svg.nl

 

Zoeterwoude