Extern
Per 11 november 2019 voor in overleg

Locatie:
De Geer in Zoeterwoude
Reageer

Groep 3 van Ac De Geer is voor jong volwassen mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Alle cliënten wonen ook op het terrein van Swetterhage De begeleiding neemt de cliënten mee in alle dagelijkse situaties, bijvoorbeeld de vaatwasser inruimen, boodschappen doen en allerlei andere klusjes. Daarnaast bieden we ook bewegingsactiviteiten aan zoals zwemmen, fietsen en gymmen. Er zijn muziek activiteiten, we koken met cliënten, er is shantala, multi sensory story telling enz. We maken gebruik van Totale Communicatie zoals picto's, voorwerpen, foto’s en PECS.

Anneloes geniet van het zwemmen en duikt vaak naar de bodem van het bad . Ze kan dan lang onder water blijven. Hou jij ook zo van zwemmen en duiken en heb jij nog een paar uurtjes per week tijd om samen het verschil te maken? Dan zoeken we jou!!

Wat ga je doen?
Op dinsdagmiddag gaan we met een bus vanaf Swetterhage naar zwembad De Does in Leiderdorp om met Anneloes en andere cliënten te zwemmen. Op vrijdagochtend zwemt zij intern in zwembad De Duiker op het terrein van Swetterhage. Ze zwemt erg graag. Anneloes kan zich zelf aan- en uitkleden heeft hierbij wel wat ondersteuning nodig. Samen zwemmen en haar begeleiden. In beide gevallen zal er ook een begeleider en andere cliënten van Geer 3 aanwezig zijn.

Wat bieden wij?
• de mogelijkheid om met een paar uurtjes het verschil te maken;
• een warm welkom, gezelligheid en nieuwe contacten;
• ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
• goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
• onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!
Neem contact op met Dirk-Kan Kwestro
 Telefoon     06-46095207
 E-mailadres      dirk-jan.kwestro@gemiva-svg.nl