Extern
Per 29 mei 2019 voor donderdagochtend of middag

Locatie:
Bloemendaal in Gouda
Solliciteren

Kinderdagcentrum Bloemendaal is een locatie voor verstandelijk en meervoudig gehandicapte kinderen. Een enthousiast team begeleidt hen dagelijks in verscheidene groepen; ingedeeld naar hulpvraag en leeftijd. De kinderen krijgen passende activiteiten aangeboden en ook ondersteunen therapeuten hen bij hun ontwikkeling. Omdat het KDC uit z’n jasje gegroeid is, hebben we 3 groepen aan de J.P. Thijsselaan gesitueerd.

Wij zoeken

zwemvrijwilligers

Wij zoeken mensen die

graag als zwemvrijwilliger willen ondersteunen.

De kinderen op groep Groen hebben 1 op 1 begeleiding nodig bij het wandelen naar het zwembad op het KDC, het omkleden, het zwemmen, het afdrogen/aankleden en weer terug wandelen naar de groep.

Groep Rood is een tienergroep, waar zelfstandigheid een belangrijk punt is. Deze kinderen hebben vooral verbale aansturing en duidelijkheid nodig om te kunnen doen wat ze zelf al kunnen. Groep Rood zwemt in het Groenhovenbad.

Groep Blauw is een groep met veel autistische kinderen, die binnen de structuur van de dag behoefte hebben aan en ook erg genieten van beweegactiviteiten. Deze kinderen hebben nabijheid en begeleiding nodig om de activiteit tot een goed einde te brengen. Daarom zoekt deze groep extra handen! Deze groep zwemt, net als groep Groen, in het zwembad op het KDC. 

Het is fijn als u rust en duidelijkheid kunt uitstralen, korte en duidelijke taal kunt gebruiken.
Begeleiding van de groepen gaat altijd mee en ondersteunt de vrijwilliger in het begeleiden van een kind. U hoeft geen expert te zijn!

Groen: Donderdagmiddag 12.45u – 14.30u
Rood: Donderdagochtend 10.45u – 12.30u
Blauw: Donderdagochtend 9.00u – 10.30u
 
Wij bieden:
  • gezellige werkplek;
  • goede begeleiding;
  • een samenwerkingsovereenkomst;
  • reiskosten vergoeding;
  • een WA-verzekering tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk.
  • een VOG, een Verklaring Omtrent Gedrag.

 
Contactgegevens
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corrine van Pelt, telefoonnummer (0182) 51 01 41. Je kunt ook een e-mail sturen naar Corrine.van.Pelt@gemiva-svg.nl.