Inloggen

Laat je leerlingen kennismaken met de gehandicaptenzorg! Onze medewerkers vertellen je graag hun eigen verhaal, gebaseerd op ervaringen uit de dagelijkse praktijk. De Gemiva-SVG Groep organiseert het hele jaar door gastlessen bij je op school. Je meldt een gastles aan via e-mail. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Gastlessen zijn bedoeld voor leerlingen van de middelbare school en voor studenten die een zorg-of welzijnsopleiding volgen aan het middelbaar (of hoger) beroepsonderwijs. Wanneer je besluit gebruik te maken van een gastles dan dient een docent aanwezig te zijn op het moment dat de gastles plaatsvindt.

Interactief

Een begeleider van de Gemiva-SVG Groep komt naar je school en vertelt op een interactieve manier in de les wat de Gemiva-SVG Groep doet, welk werk hij of zij zelf doet en welke mogelijkheden er zijn voor leerlingen. Tijdens de les krijgen de leerlingen ruimte om hun vragen te stellen. Je leerlingen krijgen een totaalbeeld van het werk in de gehandicaptenzorg.

Let op: dit is geen zorginhoudelijke les. Als je hier belangstelling voor hebt, dan kun je contact opnemen met de afdeling Leren & Ontwikkelen, via 0182 57 59 40.

Kosten

Voor het verzorgen van een gastles vragen wij scholen om een bedrag van € 25,- over te maken naar de stichting Vrienden van Gemiva. Van de opbrengst kunnen materialen aangeschaft worden voor cliënten.

Beurzen en markten

Medewerkers vertellen ook graag hun verhaal tijdens beurzen en markten. Voor meer informatie daarover kun je contact opnemen met Marjolein Adriaanse, 0182 57 58 77 of marjolein.adriaanse@gemiva-svg.nl.

Reserveren

Wil je een gastles van een begeleider uit de gehandicaptenzorg bij je op school?
Stuur dan een e-mail naar marjolein.adriaanse@gemiva-svg.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Het doel van de gastles;
  • Welke dagen je hiervoor reserveert;
  • Het opleidingsniveau, aantal leerlingen en leerjaar;
  • Je contactgegevens.

Het reserveren van een gastles duurt minimaal een maand. Heb je eenmaal een afspraak gemaakt, maar wil je deze annuleren? Dan verzoeken wij je om dit minstens een week van tevoren schriftelijk door te geven aan de Gemiva-SVG Groep via marjolein.adriaanse@gemiva-svg.nl.

Wij brengen € 100,- (exclusief BTW) in rekening als gastlessen binnen een werkweek worden geannuleerd. Dit bedrag wordt ook in rekening gebracht als op het laatste moment blijkt dat een les niet door blijkt te gaan, bijvoorbeeld als leerlingen niet komen.