Wil jij samen met een betrokken club mensen het verschil maken voor mensen met een handicap? En onderdeel uitmaken van het leven van mensen? Kom dan werken bij de Gemiva-SVG Groep.

Bij de Gemiva-SVG Groep heb je de keuze uit verschillende werkvelden en functies en kun je werken met verschillende doelgroepen.

Bekijk de verhalen van onze collega's.
Wil je weten hoe anderen dit werk ervaren? Ontmoet je collega's.

Cao

Alle arbeidsvoorwaarden lees je in de Cao Gehandicaptenzorg. Je kunt je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen via het meerkeuzesysteem. Je ruilt geld of vrije tijd dan in voor bijvoorbeeld vakantiedagen, fitness, een levensloopregeling of een fiets.

Salaris

Jouw salaris wordt vastgesteld via een schalensysteem. De zwaarte van je functie bepaalt bij welke schaal je hoort. Je start op een bepaalde trede. Je ontvangt ook vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Loopbaanadvies

Weet je niet precies welke richting je uit wilt met je loopbaan? Als medewerker bij de Gemiva-SVG Groep kun je een beroep doen op de loopbaanadviseur.

Beste Werkgever

Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we in 2019, net als de afgelopen twee jaar, uitgeroepen tot “Beste Werkgever”!

Ben je benieuwd waarom medewerkers voor Gemiva kiezen? Lees het hier.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons werken? Kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer direct. Of stuur een open sollicitatie. Wil je eerst meer weten over jouw mogelijkheden bij de Gemiva-SVG Groep? Neem dan contact op via ons contactformulier.