Jij bent iemand die graag aan de slag gaat met diverse zorgvragen van cliënten.  Je voelt je verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van ondersteuning en denkt oplossingsgericht. Daarnaast wil jij je graag verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied.

Wil jij samen met betrokken professionals het verschil maken voor mensen met een beperking? En onderdeel uitmaken van het leven van mensen?  Kom dan werken bij de Gemiva-SVG Groep.

Bij de Gemiva-SVG Groep heb je de keuze uit verschillende werkvelden en functies en kun je werken met verschillende doelgroepen.

Bekijk de verhalen van onze collega's.
Ontmoet jouw toekomstige collega’s. 
Visie van Gemiva-SVG Groep
 

Iets voor jou? Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons werken? 

  • Kijk dan snel bij onze vacatures en reageer direct.
  • Wil je aan de slag als flex-medewerker? We zijn altijd op zoek naar flex-medewerkers, kijk naar de mogelijkheden.
  • Wil je werken en leren tegelijk? Kijk naar de mogelijkheden bij Leren bij de Gemiva-SVG Groep.
  • Wil je bij ons werken maar wil je eerst meer informatie? Stuur een open sollicitatie en voeg je motivatiebrief en CV toe. Er wordt binnen een paar dagen contact met je opgenomen.

Wij gaan graag met jou op zoek naar de doelgroep waar jouw talent het beste past!

Beste Werkgever

Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook in 2019, net als de twee jaar daarvoor, uitgeroepen tot “Beste Werkgever”!